Gulden Winckelplantsoen 32 I te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 239.000

Woonoppervlakte:
50 m2

Inhoud:
161 m3

Te koop sinds:
Juni 2017

Aantal kamers:
2

Aantal slaapkamers:
1

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

Licht en sfeervol appartement (50m2, conform NEN 2580 richtlijn) met twee ruime balkons, gunstig gelegen tegenover het bekende Bos en Lommerplein met al haar voorzieningen. Deze driekamerwoning (thans 2 kamers) is gelegen op de tweede verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. Je kunt deze woning zo betrekken; het geheel verkeert in een keurige staat van onderhoud. En mocht je de tweede slaapkamer verkiezen boven de ruime woonkamer, dan is een tussenwandje zo gezet. Het woongedeelte aan de straatzijde is door de grote raampartijen lekker licht te noemen en de (in modern wit uitgevoerde) keuken aan de tuinzijde beschikt over toegang tot het zonnige balkon. De zonaanbidder komt hier overigens sowieso prima aan z’n trekken want het balkon aan de tuinzijde heeft vooral 's ochtends zon, terwijl het balkon aan de straatzijde de gehele middag en avond zon biedt. De badkamer is door de huidige eigenaar in 2016 volledig vernieuwd en grenst aan de tuingerichte slaapkamer met openslaande deuren naar het balkon. Door vrijwel de gehele woning is een laminaat vloer aanwezig. En last but not least is er nog een forse berging op de begane grond, waar ook de fiets heerlijk droog kan staan. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op voor een bezichtiging!

Indeling:
Via het trappenhuis wordt de tweede verdieping bereikt. De entree/hal met meterkast geeft toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de ruime en zeer lichte woonkamer met het zonnige balkon op het westen. De zijkamer is open; een prima plek voor de eettafel of een tweede slaapkamer. Via de hal bereikt u de prachtige nieuwe badkamer (2016). Deze is iets vergroot waardoor er ruimte is ontstaan voor een douchehoek, wastafelmeubel en zwevend toilet. De dichte keuken aan de achterzijde is in modern wit uitgevoerd en heeft diverse inbouwapparatuur (o.a. vaatwasser, RVS wasemkap, elektrische kookplaat, koel/vriescombi, etc). De cv-combi is in de keuken geplaatst (Intergas, 2012). Ook de ruime slaapkamer met openslaande deuren bevindt zich aan de achterzijde. Het balkon op het oosten met de ochtendzon grenst aan de keuken en de slaapkamer. De gehele woning is netjes onderhouden en er ligt een mooie laminaatvloer. Op de begane grond is een eigen berging van totaal 10m2, die naast opslag uitermate geschikt is voor fietsen en/of scooters. Deze ruimte is tevens voorzien van een wasmachine-aansluiting en beschikt derhalve ook over elektra en water.

Vereniging van eigenaars:
Het complex waar dit appartement onderdeel van uitmaakt is in 2015 gesplitst in appartementsrechten. In totaal gaat het om 4 panden (no. 26-32), zijnde 16 bovenwoningen met bergingen op de begane grond; de VvE bestaat derhalve uit 16 leden. Binnen de VvE wordt op regelmatige basis onderhoud verricht en vergaderd. Er is een meerjaren-onderhoudsplan opgesteld dat voorziet in werkzaamheden tot 2034. De administratie wordt extern beheerd door een professionele partij; het Nieuwe VvE Beheer. Alle relevante stukken, waaronder ook het huishoudelijk reglement zijn via ons kantoor op te vragen.

Omgeving:
In de nabije omgeving is een ruim aanbod aan winkels. De dagmarkt op het Bos en Lommerplein en drie grote supermarkten (Albert Heijn, Dirk van der Broek en de Vomar). Op de Bos en Lommerweg vindt u onder meer Bagels & Beans, een biologische supermarkt, bakker BROOD en de Nieuwe Boekhandel. In de directe omgeving vindt u verder de hippe Jan Evertsenstraat, Mercatorplein en Podium Mozaïek. En het is enkele minuten fietsen naar het Westergasterrein en het Westerpark. Het openbaar vervoer brengt u met diverse trams en bussen naar alle hoeken van de stad. Station Sloterdijk ligt om de hoek en met de auto bent u in 1 minuut op de ring A-10 West.

Bereikbaarheid en parkeren:
Het appartement is per auto goed bereikbaar vanaf de ringweg A-10 (S104). Er zijn diverse tramhaltes nabij (o.a. tramlijn 7, 14) en buslijnen 15, 21, 64, 80, 82, 247, 352, 371, 372 en 373. Op de openbare weg is het betaald parkeren op maandag tot en met zaterdag van 9:00 uur tot 23:00 uur (onder de tunnel door van A10 is het tot 19:00 uur betaald parkeren). Onder het Bos en Lommerplein ligt een parkeergarage. Er is momenteel geen wachtlijst voor een parkeervergunning. Voor informatie over een parkeervergunning in vergunning gebied Bos en Lommer 1.1, zie: www.amsterdam.nl

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht uit 2000 zijn van toepassing en de jaarlijkse canon bedraagt ca. €278,-

Kadastrale gegevens:
Gemeente Amsterdam, sectie N complexaanduiding 686 appartementsindex 2, uitmakende het 67/1160e aandeel in de gemeenschap.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 50m2 (conform NEN 2580-richtlijn)
- Ruime berging op de begane grond (totaal 10m2)
- Twee balkons aanwezig
- Badkamer in 2016 gerenoveerd
- Mogelijkheid voor twee slaapkamers
- Gehele appartement voorzien van een laminaatvloer
- CV installatie uit 2012
- Schilderwerk voor in 2016 uitgevoerd, achter gepland voor 2017
- Schilderwerk trappenhuis gepland voor 2017
- Trappenhuis wordt binnenkort gerenoveerd
- Jaarlijkse erfpacht canon ca. € 278,- (fiscaal aftrekbaar)
- Groepenkast v.v. aardlekschakelaar en 4 groepen
- WOZ-waarde: € 224.000,- (peildatum 1-1-2016)

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Thuis in Vastgoed B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Thuis in Vastgoed B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.