Gibraltarstraat 66 HS te Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs:
€ 1.650

Woonoppervlakte:
75 m2

Inhoud:
200 m3

Bouwjaar:
1936

Te huur sinds:
Juni 2017

Ligging tuin:
noordoost

Aantal kamers:
3

Aantal slaapkamers:
2

Type Woning:
Appartement (benedenwoning)

Koop of huur:
huur

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

*English text below*

OMSCHRIJVING
Compleet en hoogwaardig gerenoveerd 3-kamerappartement van 75m2 met een grote zonnige tuin! Het appartement is gelegen in Bos & Lommer in een rustige straat met op een steenworp afstand een groot aanbod aan allerhande winkels, hippe cafés & restaurants en openbaar vervoer mogelijkheden. Maar ook het Westerpark, het Erasmuspark en het Rembrandtpark liggen op ca. 5 minuten lopen. Parkeren voor de deur is eerde regel dan uitzondering, en er is momenteel geen wachttijd voor het verkrijgen van een vergunning. Het appartement is per direct te huur, delen is niet toegestaan.

INDELING (zie plattegrond)
Eigen entree met vervolgens de gang en centrale hal met trapkast en separaat toilet. Aan de voorzijde een grote slaapkamer (16,4 m2) aan de rustige straat. De ruime luxe badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel en opstelplaats voor de wasmachine is in het midden van het appartement gesitueerd. De tweede slaapkamer bevindt zich tegenover de badkamer. Aan de achterzijde de woonkamer met openslaande deuren naar de zonnige tuin en een hoekkeuken voorzien van apparatuur waaronder een vaatwasser. In de tuin staat een stenen berging van 3m2 en door het gehele appartement ligt een fraaie laminaatvloer.

OMGEVING
Bos & Lommer is hard op weg een trendy wijk te worden met een enorm potentieel. Dit is onder andere af te lezen aan de continue stroom van nieuwe initiatieven, zoals de nieuwste Hot-Spots; Bartack en het Wilden Westen. Maar ook de diverse ‘nieuwe’ hippe cafeetjes en restaurants zoals Radijs, Bar Baarsch, Kratiam Thai, Fossa, Cook, Zurich, Pistou, Partisan en theatercafé Mozaiek dragen daar aan bij! Voor sport en ontspanning ligt de ingang van het Westerpark op 3 minuten lopen of even doorlopen naar het nabij gelegen Rembrandtpark of Erasmuspark. Diverse allerhande winkels en supermarkten zijn te vinden op de Admiraal De Ruijterweg of om de hoek aan de Bos & Lommerweg. Op het Bos & Lommerplein is er de dagelijkse markt met een grote verscheidenheid aan kramen. Het appartement is centraal gelegen op circa 10-15 minuten fietsen van de Jordaan en het Leidseplein. Bovendien zijn er uitstekende openbaar vervoermogelijkheden op een steenworpafstand te vinden zoals bus- en tramverbindingen. De ring A-10 is met de auto binnen 2 minuten te bereiken.

BIJZONDERHEDEN
- Volledig gestoffeerd
- Per direct beschikbaar
- Niet bestemd voor delers
- Zonnige tuin met berging
- Minimale huurperiode 1 jaar
- Luxueuze keuken en badkamer
- Waarborgsom 2 maanden huur
- Inbouwspotjes verwerkt in plafonds
- Volledig geïsoleerd incl. dubbele beglazing
- Volledig en hoogwaardig gerenoveerd in 2016-2017
- Door de gehele woning ligt een fraaie laminaatvloer
- Ideaal gelegen m.b.t. de ring A-10 en openbaar vervoer
- Huurprijs is incl. servicekosten / excl. energie/tv/internet
- Ideaal gelegen m.b.t. winkels en cafés/restaurants en het Westerpark
- Voldoende parkeergelegenheid voor de deur (geen wachttijd vergunning)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*ENLISH TEXT*

SUMMARY
Respond quickly to be the first occupant of this highly renovated apartment with big sunny garden. The two bedroom apartment is situated in a quiet street and completely renovated and well finished in 2016-2017. The standard of living is very comfortable due to the good insulation and the double glazing all round. Shops, cafes & restaurants, public transport, Westerpark, Erasmuspark and Rembrandtpark are within walking distance. The apartment is available immediately, but not for sharing!

LAYOUT (see floorplan)
Private entrance with a hallway which lead to all the rooms and a separate toilet. In the front there is a large bedroom. The specious bathroom is situated in the middle of the apartment and equipped with a shower, a sink and room for a washing machine. The second bedroom is also situated in the middle of the apartment. In the rear there is a big living room with doors leading to the sunny garden and a kitchen with equipment. In the garden there is a storage and through the apartment you will find a nice laminated floor.

SURROUNDINGS
The apartment is located in the popular district called Bos & Lommer. Around the corner you can find a great variety of shops and trendy cafes / restaurants on the Admiraal De Ruijterweg and Bos & Lommerweg. Plenty of tram- and bus stops can be found nearby. The Jordaan and the city center can be reached within 10 minutes cycling! Parking in front of the house is possible with a permit, applying for a permit will take 1 hour.

SPECIALITIES
- Not for sharing
- Curtains in all rooms
- Immediate availability
- Deposit is 2 month rent
- Sunny garden with storage
- Minimum rental period 1 year
- Luxurious kitchen and bathroom
- Recessed spotlights in the ceiling
- Well insulated with double glazing all round
- Fully and high-grade renovation in 2016-2017
- Rent is incl. service costs excl. costs for energy/tv/internet
- Ideally located as regards the Rind A-10 and public transport
- Ideally located as regards, shops, cafes / restaurants and Westerpark
- More than enough parking space in front of the house (permit within 1 hour)