Eerste Oosterparkstraat 27 I te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 295.000

Woonoppervlakte:
55 m2

Inhoud:
150 m3

Bouwjaar:
1910

Te koop sinds:
April 2016

Aantal kamers:
3

Aantal slaapkamers:
2

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Zeer sfeervol en licht 2/3 kamer appartement op eigen grond gelegen in de populaire Swammerdambuurt pal om de hoek van de Amstel/Weesperzijde en op een steenworp afstand van de Pijp. Het pand, waar dit appartement onderdeel van uitmaakt, is in 2003 gesplitst en hoogwaardig gerenoveerd. Ook binnen is het appartement de afgelopen jaren fraai gerenoveerd, zo is recentelijk nog een nieuwe vloer gelegd en zijn de deuren vervangen. Het appartement maakt onderdeel uit van een kleine (4 leden) actieve en financieel zeer gezonde VvE. Kortom, een kant-en-klaar appartement om zo te betrekken!

INDELING (zie plattegrond)
Verzorgd gemeenschappelijke trappenhuis met vervolgens het entree van het appartement op de eerste verdieping. De hal biedt toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijden de grote en lichte woonkamer met een open keuken voorzien van diverse inbouwapparaten waaronder een koel/vriescombi, een vaatwasser, een magnetron en een combioven. In het midden van het appartement ligt een grote inpandige berging met de opstelling voor de wasmachine/droger en cv-installatie. Tegenover de berging is een separaat toilet gesitueerd. Aan de achterzijde de slaapkamers, waar de kleine kamer thans dienst doet als grote walk-in-closet. De badkamer is vanuit de slaapkamer toegankelijk en is voorzien van een wastafelmeubel en een inloopdouche. Aan de achterzijde ligt het balkon gelegen op het noordwesten. Door het gehele appartement ligt een fraaie whitewash laminaat vloer. De gevel is gereinigd en opnieuw gevoegd en de ramen zijn zowel aan de voor als achterzijde voorzien van dubbele beglazing.

OMGEVING
De Eerste Oosterparkstraat (eerste gedeelte) ligt tussen de Weesperzijde en de Wibautstraat. Om de hoek stroomt de Amstel met aan de Weesperzijde een groot aanbod hippe cafés en restaurants, denk aan De Yskbreker, Hesp, Rotisserie Rijsel, Amstelhaven enz. En aan de andere zijde van het water vind je de Pijp. De bereikbaarheid van de Eerste Oosterparkstraat is uitstekend, met de tram, de bus, de metro en zelfs de trein is de rest van de stad eenvoudig en snel te bereiken. Op de fiets is het enkele minuten trappen om in het hartje van Amsterdam te komen. De uitvalswegen A10, A2 en A1 zijn met de auto zeer goed te bereiken. Om met het openbaarvervoer de stad te verlaten kan eenvoudig gebruik worden gemaakt van NS station "Amstel". Voor dagelijkse boodschappen kan je bijvoorbeeld terecht op de Wibautstraat en/of even verderop in de Eerste Oosterparkstraat. Beide straten hebben een grote variatie aan winkels. Daarnaast zijn er twee bekende markten in de omgeving, de "Albert Cuijp" en de "Dappermarkt".

BIJZONDERHEDEN
- Pand ligt op eigen grond
- Ruime inpandige berging
- Luxe keuken en badkamer
- Courante indeling met 2 slaapkamers
- Actieve en financieel zeer gezonde VvE
- Volledig geïsoleerd incl. dubbele beglazing
- Ideaal gelegen m.b.t. winkels en cafés/restaurants
- Ideaal gelegen m.b.t. de ring A-10 en openbaar vervoer