Djambistraat 21 III te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 335.000

Woonoppervlakte:
45 m2

Inhoud:
150 m3

Bouwjaar:
1914

Te koop sinds:
Juni 2021

Aantal kamers:
2

Aantal slaapkamers:
1

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

*BEZICHTIGINGEN WORDEN OM DE 15 MIN. INGEPLAND MET NALEVING VAN DE RIVM-RICHTLIJNEN*

*ENGLISH SUMMARY BELOW*

OMSCHRIJVING
Zeer licht en perfect ingedeeld twee/driekamerappartement met een zonnig breed balkon en een ruime berging op de zolderverdieping direct boven het appartement. Het appartement is gelegen in de populaire en hippe Indische Buurt met alle denkbare voorzieningen op loopafstand. Het goed onderhouden complex wordt professioneel beheerd en de VvE is actief en financieel gezond. In 2007, ten tijde van de splitsing in appartementsrechten, is het casco compleet en hoogwaardige gerenoveerd en geïsoleerd. Voor recreatie en ontspanning liggen het Flevopark en het Oosterpark op ca. 5 minuten lopen. Parkeren kan voor de deur. Kortom; een kant-en-klaar appartement op een fantastisch locatie!

INDELING (zie plattegrond + alternatief)
Via de verzorgde gemeenschappelijke hal wordt middels het ruime en nette trappenhuis het appartement op de derde verdieping bereikt. Vervolgens de entree/hal van het appartement met toegang tot een separaat toilet. Aan de achterzijde de woonkamer met toegang tot het brede zonnige balkon. De nette dichte keuken ligt naast de woonkamer, deze kan eventueel bij de woonkamer worden getrokken. Vanuit de keuken is de badkamer te bereiken, met douche en wastafel. Aan de voorzijde de zeer ruime slaapkamer met fraai uitzicht over de oranje daken van de Indische buurt. Deze slaapkamer kan eventueel opgesplitst worden in 2 aparte slaapkamers. Dit was ooit ook de originele indeling, zie alternatieve plattegrond. Op de zolderverdieping beschikt het appartement nog over een ruime berging met een wasmachine aansluiting. Door het gehele appartement ligt een fraaie laminaatvloer.

OMGEVING
De Djambistraat is een rustige straat gelegen in de Indische buurt tussen de Zeeburgerdijk en de gezellige Javastraat en tussen het Oosterpark en het Flevopark. Deze buurt is de afgelopen jaren volledig veranderd in een populaire en zeer bruisende wijk! Waar men vroeger de Pijp opzocht voor historische bouw en ouderwetse gezelligheid, vind je dit nu op alle fronten in de Indische buurt. Gezelligheid op de vele terrassen in de buurt, bijvoorbeeld Bar Botanique, Superette, Badhuis Oedipus, The Walter Woodbury Bar en Bar Basquiat. Goed dineren kan bij o.a. restaurant Wilde Zwijnen, Drovers Dog en The Harbour Club. Tevens is er een theater/bioscoop/café genaamd Studio K om de hoek. Allerhande winkels zijn te vinden in de Javastraat en in de Molukkenstraat, maar ook de dagelijkse Dappermarkt biedt natuurlijk alles. Tot rust komen kan in het Flevopark of Oosterpark, zo maar enkele plekken vlak om de hoek om het echte Amsterdam te beleven. Met de auto en het OV is de woning zeer goed te bereiken: tram (7 en 14), bus (22, 65) en het NS-station Muiderpoort ligt op loopafstand. De ringweg is via afslag S114 bereikbaar in 5 minuten. Daarnaast ben je met de fiets binnen tien minuten op Amsterdam Centraal of het centrum van de stad. Parkeren op de openbare weg gaat via het vergunningenstelsel. Er is momenteel een wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning van circa 4 maanden. Parkeren voor de deur is eerder regel dan uitzondering!

BIJZONDERHEDEN
- energie label D
- bouwjaar 1914
- geen bovenburen
- breed zonnig balkon
- oplevering in overleg
- dubbel glas aan de voorzijde
- zeer veel daglicht toetreding
- fraai uitzicht aan de voorzijde
- mogelijkheid voor 2e slaapkamer
- erfpacht afgekocht tot 30-09-2056
- strak gestuukte wanden en plafond
- parkeervergunning wachttijd ca. 4 maanden
- ruime zolderberging met wasmachine aansluiting
- Flevopark en het Oosterpark op loopafstand gelegen
- actieve en financieel gezonde VvE professioneel beheerd
- uitstekend gelegen m.b.t. NS-stations, tram, bus en uitvalswegen
- ideaal gelegen m.b.t. winkels cafés/restaurants in Oost en Centrum
- aanbieding afkoop eeuwigdurende erfpacht aangevraagd op 14-12-2019
- gesplitst in appartementsrechten en casco compleet gerenoveerd in 2007


*ENGLISH SUMMARY*

*VIEWINGS WILL BE PLANNED EVERY 15 MIN. WITH COMPLIANCE OF THE RIVM-GUIDELINES*

DESCRIPTION
Very bright and perfectly divided 2/3 room apartment with a sunny balcony and a spacious storage room in the attack directly above the apartment. The apartment is located in the popular and vibrant Indische Buurt with all thinkable amenities within walking distance. The well maintained complex is professionally administrated with an active and financially healthy association of owners. The hull construction was completely renovated and insulated in 2007, during the time the complex was divided in apartment rights. For recreation and relaxing the Flevopark and the Oosterpark are just a few minutes walking. In short; a turn-key apartment on a fantastic location!

SPECIALTIES
- energy label D
- building year 1914
- broad sunny balcony
- no neighbours above
- nice view at the front
- nice incidence of light
- delivery date in consultation
- completely renovated in 2007
- parking permit within 4 months
- beautiful plastered walls/ceiling
- ground lease paid till 30-09-2056
- easy possibility to create a 2nd bed room
- Flevopark and Oosterpark 5 minutes’ walk
- active and financially healthy association of owners
- perpetual ground lease offer applied in time (14-12-2019)
- spacious storage room in the attack with wash machine connection
- divided in apartment rights in 2007 and completely renovated/insulated
- ideally located in terms of public transport (train/tram/bus) and exit-roads
- ideally located in terms of shops/cafes/restaurants in Oost and City centre