De Clercqstraat 40 II te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 445.000

Woonoppervlakte:
63 m2

Inhoud:
210 m3

Bouwjaar:
1901

Te koop sinds:
Februari 2021

Aantal kamers:
3

Aantal slaapkamers:
2

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

*ENGLISH SUMMARY BELOW*

*BEZICHTIGINGEN WORDEN OM DE 15 MIN. INGEPLAND MET NALEVING VAN DE RIVM-RICHTLIJNEN*

OMSCHRIJVING
Zeer sfeervol, licht en ideaal ingedeeld 3-kamer appartement met ruim balkon, inpandige berging en een gezellige erker. Het appartement is begin 2019 compleet en smaakvol gerenoveerd en het is gelegen in Oud-West tussen de Jordaan en de Food Hallen. Het geheel maakt onderdeel uit van een kleine actieve VvE, zo zijn onlangs de balkons gerenoveerd. De ligging met tal van winkels, gezellige cafés/terrassen/restaurants en OV binnen handbereik is werkelijk fantastisch. Kortom een kant en klaar appartement op een gewilde locatie om zo te betrekken!

INDELING (zie plattegrond)
Via het trappenhuis wordt op de tweede verdieping het entree van het appartement bereikt. Vervolgens aan de voorzijde van het appartement de lichte en ruime woonkamer, en een speelse erker met fraai uitzicht tot aan de Rozengracht! De stijlvolle en gezellige open keuken is voorzien van een spoeleiland met bargedeelte en diverse inbouwapparaten waaronder een vaatwasser, gaskookplaat (inductie voorbereiding reeds aanwezig), oven en een koel/vrieskast. Verder aan de voorzijde een slaap/werkkamer (9m2) met een ruime vaste kastewand. Aan de achterzijde de tweede slaapkamer (12m2) met wederom een ruime vaste kastenwand. Vanuit deze slaapkamer is er toegang tot het riante balkon (7m2). De inpandige berging (3m2) is vanaf het balkon te bereiken, hier is plaats voor de wasmachine/droger/cv-installatie en stellingkasten. In het midden van het appartement is de badkamer gesitueerd (4m2) voorzien van een wastafelmeubel en inloopdouche. Naast de badkamer het separaat toilet voorzien van een fonteintje. De houten vloer door het gehele appartement maakt het helemaal af!

OMGEVING
Het appartement is gelegen op de rand van de Jordaan en Oud-West. Met talloze hippe cafés en restaurants op loopafstand. Supermarkten Albert Heijn en Marqt liggen om de hoek. Maar ook het Hallen-complex ligt op een steenworp afstand: de Hot Spot met zijn populaire foodhallen, bioscoop, winkels, hotel en bibliotheek. De authentieke Amsterdamse Ten Katemarkt, het Westerpark en het Vondelpark zijn tevens vlakbij gelegen. Met tramlijn 13-19 voor de deur is CS en station Sloterdijk snel te bereiken. Ook met de auto is de ringweg A10 vlot te bereiken. Kortom, een geweldige en centrale ligging met alles wat Amsterdam te bieden heeft binnen handbereik.

BIJZONDERHEDEN
- oplevering kan snel
- smaakvol gerenoveerd in 2019
- sfeervolle erker met fantastisch uitzicht
- actieve vereniging van eigenaars (5 leden)
- elektra voor koken op inductie is voorbereid
- volledig geïsoleerd inclusief dubbele beglazing
- fraaie houtenvloer door het gehele appartement
- ruim balkon van 7,30 m² (NW) gerenoveerd in 2020
- ruime en lichte woonkamer met gezellige open keuken
- aanbieding overstap eeuwigdurende erfpacht tijdig aangevraagd!
- ideaal gelegen m.b.t. winkels / cafés / restaurants / OV / uitvalswegen
- woonoppervlak 60,10 m2 + 3,00 m2 inpandige berging (NEN-2580 richtlijn)
- in 2003 met vergunning van het stadsdeel gesplitst in appartementsrechten
- erfpacht gemeente Amsterdam (AB2000) canon € 94,27 tot 15-03-2026 canon na 2026 ca. € 1.136,- / afkoop eeuwigdurend ca. € 37.500,-

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn slechts indicatief.

*ENGLISH SUMMARY*

*VIEWINGS WILL BE PLANNED EVERY 15 MIN. WITH COMPLIANCE OF THE RIVM-GUIDELINES*

DESCRIPTION
Charming and bright 3-room apartment with an ideal floor plan, a spacious balcony, an internal storage room and a cozy bay window. The apartment was renovated with style in early 2019 and is located in Oud-West between the Jordaan and the Food Hallen. It is part of small active association of owners who very recently renovated the balconies. The location with numerous shops, trendy bars / restaurants and public transport within a stone throw away is fantastic. In short, a turn-key apartment in an awesome location!

SPECIALTIES
- stylish renovated in early 2019
- transfer in consultation (can be quick)
- fully insulated including double glazing
- charming bay window with fantastic view
- active association of owners (5 members)
- electricity prepared for cooking on induction
- big living room with cozy, open kitchen and bar
- beautiful wooden floor through entire apartment
- separate storage for washing machine/dryer/heating etc.
- spacious balcony of 7,30 m2 facing North-West renovated in 2020
- divided in apartment rights in 2003 with a permit from the municipality
- living space 60,10 m2 + 3,00 m2 internal storage (NEN-2580 guideline)
- tram line 13/19 to Amsterdam Centraal and Sloterdijk across the street
- ideally located in terms of shops/ cafes / restaurants / public transport / exit roads
- owners applied in time for an offer regarding perpetual ground lease (2019)
- ground lease city of Amsterdam, annual fee € 94,27 until 15-03-2026, after 2026 the annual ground lease will be € 1.136,- / or perpetual pay off for € 37.500,-

This information was drafted with the utmost care. However, we are not liable for any unintended omission or inaccuracy, etcetera nor any consequences related thereto. All measurements and sizes are indicative only.