Curacaostraat 84 I te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 350.000

Woonoppervlakte:
56 m2

Inhoud:
186 m3

Te koop sinds:
Januari 2020

Aantal kamers:
3

Aantal slaapkamers:
2

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

Sfeervol en goed onderhouden 3/4-kamerwoning (56m2 gemeten conform NEN 2580-richtlijn) met erker, paneeldeuren met authentiek beslag en een gevelbreed balkon op het oosten. De woning is gelegen in een rustige straat vlakbij het Surinameplein. Op loopafstand treft u alle winkels ten behoeve van de dagelijkse voorzieningen, diverse openbaar vervoersmogelijkheden en uiteraard het Rembrandtpark of even verderop het Vondelpark. Via het Surinameplein en de Overtoom is de binnenstad zeer goed te bereiken. Parkeren kan doorgaans prima voor de deur. Het pand waar de woning onderdeel vanuit maakt, is in het kader van de splitsing in 2006 flink verbouwd. De woning zelf werd recent nog voorzien van een moderne (maximaal geïsoleerde) marmoleum vloer en is eenvoudig om te zetten naar een 4-kamerwoning, indien gewenst.
Kortom; dit is een woning om zo te betrekken, op een fijne locatie. Neemt u contact met ons op voor een bezichtiging?

INDELING: (zie plattegrond)
Gemeenschappelijke entree met verzorgd trappenhuis. Vervolgens de entree van het appartement op de eerste verdieping met de hal welke toegang biedt tot alle vertrekken. De ruime, lichte woonkamer met erker ligt aan de voorzijde van het appartement. De zijkamer met suite-deuren behoort nu bij de woonkamer, maar er is eventueel een derde slaapkamer van te maken. Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur (magnetron, koel/vries combi, vaatwasser, wasemkap, 4-pits gaskookplaat) en toegang tot het zonnige balkon op het oosten. De beide slaapkamers liggen tevens aan de achterzijde en ook vanuit hier is het balkon te bereiken d.m.v. openslaande deuren. Tussen de slaapkamer en de woonkamer is de badkamer gesitueerd, die is uitgerust met een douchehoek, wastafel, handdoek-radiator en inbouwspots in het plafond. Er is een separaat naastgelegen toilet. Door het gehele appartement ligt een fraaie linoleum vloer. Er zijn 2 bergkasten aanwezig op het balkon (waarvan 1 v.v. de CV-installatie uit 2006). De gehele woning is voorzien van isolerende beglazing.

OMGEVING:
Het appartement is gelegen in een gewild stukje van de Baarsjes tussen het Rembrandtpark en Oud-West. In de nabij gelegen Kinkerstraat en op de Overtoom vind je een zeer uitgebreid aanbod van winkels/markten. Maar ook qua cafés en restaurants heeft de Baarsjes, naast Oud-West, een steeds beter wordend aanbod. Onder andere Spijkervet, Bar Frits, Bar Baarsch, Café Cook, Hotel Not, Edel, Radijs en Zurich bevinden zich binnen loopafstand van het appartement! De Jordaan en het Centrum liggen op slechts 10 minuten fietsen en voor recreatie liggen het Rembrandtpark en het Vondelpark op loopafstand. Tramlijn 7/13 en buslijn 18 gaan direct naar het Centraal Station, tramlijn 12 naar station Sloterdijk en station Amstel, buslijn 15 brengt je zo naar station Zuid en de ring A-10 is in 3 minuten te bereiken. Er is momenteel geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning in De Baarsjes 1.3. Parkeren van de auto voor de deur is eerder regel dan uitzondering.

KADASTRALE OMSCHRIJVING:
Gemeente Sloten sectie M, complex aanduiding 1846-A indexnummer 2, uitmakende het 56/270e onverdeeld aandeel in de gemeenschap.

EIGENDOMSSITUATIE:
De woning is gelegen op erfpacht grond van de gemeente Amsterdam. De canon is vooruitbetaald t/m 22 januari 2064. Tot die tijd bent u dus geen erfpacht canon verschuldigd!

VVE:
Het pand werd gesplitst in appartementsrechten op 17 oktober 2006 en van rechtswege wordt u derhalve lid van de VvE, genaamd “Curacaostraat 84", bestaande uit 4 leden. Het beheer wordt verzorgd door een van de bewoners en er wordt op jaarlijkse basis vergaderd. Alle stukken zijn via ons kantoor beschikbaar en kunnen worden opgevraagd. De maandelijkse servicekosten bedragen thans EUR 105,59.

BIJZONDERHEDEN:
- Afgekochte erfpacht tot 2064
- Verzorgd trappenhuis
- Diverse stijlkenmerken uit de jaren '30
- Isolerende beglazing; energielabel G
- Zonnig en gevelbreed op het oosten
- WOZ-waarde € 322.000,- (peildatum: 1-1-2018)
- Een derde slaapkamer is een optie!
- Beperkte wachttijd voor een parkeervergunning (inschatting thans 3 maanden)
- Voldoende parkeergelegenheid voor de deur
- Ideaal gelegen m.b.t. de ring A-10 en openbaar vervoer
- Verbouwd in 2006; nieuwe keuken, badkamer, toiletruimte en vloer
- Zeer rustige ligging met weinig tot geen verkeer voor de deur
- Kleinschalige Vereniging van Eigenaars (4 leden)
- Ideaal gelegen m.b.t. winkels en cafés/restaurants in Oud-West en het Vondelpark
- Beschikbaar per 1 maart 2020

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is door Thuis in Vastgoed B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Thuis in Vastgoed B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

*English text*
Attractive and well-kept 2/3 bedroom apartment (56 m2 measured in accordance with NEN 2580 guideline) with bay window, panel doors with authentic fittings and a facade-wide balcony facing east. The property is located in a quiet street near the Surinameplein. Within walking distance you will find all shops for the daily facilities, various public transport options and the Rembrandtpark or a little further the Vondelpark. The city center is very easy to reach via Surinameplein and Overtoom. Parking is very often possible in front of the apartment. The building in which the apartment is situated has undergone major renovations in the context of the split in 2006. The house itself was recently equipped with a modern linoleum floor and can easily be converted to a 3-bedroom home, if desired.
In short; this is a home ready to move into, in a great location. Will you contact us for a viewing?

PARTICULARITIES:
- Surrendered leasehold until 2064
- Well-kept stairwell
- Various style characteristics from the 1930's
- Insulating glazing; energy rating G
- Sunny and facade wide on the east
- A third bedroom is an option!
- Limited waiting time for a parking permit (estimate currently 3 months)
- Ample parking space in front of the door
- Ideally located for the A-10 ring road and public transport
- Renovated in 2006; new kitchen, bathroom, toilet room and floor
- Very quiet location with little to no traffic at the door
- Small-scale Association of Owners (4 members)
- Ideally located for shops and cafés / restaurants in Oud-West and the Vondelpark
- Available from 1 March 2020