Curacaostraat 129 II te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 255.000

Woonoppervlakte:
57 m2

Inhoud:
155 m3

Bouwjaar:
1935

Te koop sinds:
Februari 2016

Aantal kamers:
2

Aantal slaapkamers:
1

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Smaakvol en licht tweekamerappartement (optie voor tweede slaapkamer) met zonnig balkon gelegen op eigen grond in een rustige straat in een populair gedeelte van West. Het appartement is in 2008 met zorg gerenoveerd; zo is de keuken, de badkamer en de vloer vernieuwd. Het appartement maakt onderdeel uit van een actieve en financieel zeer gezonde VvE bestaande uit 8 leden. Het schilderwerk aan de voorzijde staat op planning en hier is meer dan voldoende voor gereserveerd. Kortom een kant en klaar appartement om zo te betrekken!

INDELING (zie plattegrond)
Gemeenschappelijk entree met verzorgd trappenhuis. Vervolgens de entree van het appartement op de tweede verdieping met de hal welke toegang biedt tot alle vertrekken. De ruime lichte woonkamer ligt aan de voorzijde van het appartement. De zijkamer behoort nu bij de woonkamer, maar er is eventueel weer een tweede slaapkamer van te maken. Mooi detail zijn de glas-in-loodramen in de bovenlichten. Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich de grote woonkeuken voorzien van diverse inbouwapparaten en toegang tot het zonnige balkon op het westen. De slaapkamer ligt tevens aan de achterzijde en ook vanuit hier is het balkon te bereiken. Tussen de slaapkamer en de woonkamer is de badkamer gesitueerd, welke is voorzien van een zwevend toilet, een ligbad en een grote wastafel. Door het gehele appartement ligt een fraaie laminaatvloer.

OMGEVING
Het appartement is uitstekend gelegen in stadsdeel West in een rustige straat achter het Surinameplein nabij het Vondelpark en het Rembrandtpark. Er is een groot winkelaanbod om de hoek aan de Postjesweg, maar ook de Jan Pieter Heijestraat en de Overtoom liggen vlakbij. Vele leuke cafés en restaurants zijn op loopafstand te vinden, denk aan De Foodhallen, restaurant Forno, cafe Edel, café Oslo, café Lennep enz! Qua OV is het twee minuten lopen naar de tram (lijn 1 of 17) voor snelle bereikbaarheid naar het Centrum, CS of Schiphol via station Lelylaan. Met de auto (Ring Zuid en Ring West) is het appartement ook prima te bereiken. Parkeren voor de deur is eerder regel dan uitzondering en een parkeervergunning is zonder wachttijd te krijgen!

BIJZONDERHEDEN
- Eigen grond
- Verzorgd trappenhuis
- Oplevering vanaf mei 2016
- Schilderwerk buitenzijde 2012
- Een tweede slaapkamer is een optie!
- Appartement is gelegen op eigen grond
- Geen wachttijd voor een parkeervergunning
- Voldoende parkeergelegenheid voor de deur
- Ideaal gelegen m.b.t. de ring A-10 en openbaar vervoer
- Gerenoveerd in 2008; nieuwe keuken, badkamer en vloer
- Zeer rustige ligging met weinig tot geen verkeer voor de deur
- Actieve en financieel zeer gezonde Vereniging van Eigenaars (8 leden)
- Ideaal gelegen m.b.t. winkels en cafés/restaurants in Oud-West en het Vondelpark