Carolina MacGillavrylaan 452 te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 350.000

Woonoppervlakte:
87 m2

Inhoud:
284 m3

Bouwjaar:
2009

Te koop sinds:
Maart 2017

Aantal kamers:
3

Aantal slaapkamers:
2

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Plattegronden:

Omschrijving

** DEELNEMER NVM OPENHUIZEN DAG 1 APRIL 11:00 - 15:00 hr. LOOP BINNEN ZONDER AFSPRAAK**
Aan de rand van de populaire Watergraafsmeer gelegen 3-kamer appartement (87m2, gemeten volgens NEN 2580) met inpandige parkeerplaats, op eigen grond. Deze woning is gelegen op de 2e verdieping en maakt onderdeel uit van een hoogwaardig afgewerkt appartementencomplex ‘Andros’ dat is gerealiseerd in 2009. Andros ligt nabij het Science Park en is onder architectuur gebouwd omringd door water, als een hypermoderne burcht.
Uiteraard kunt u gebruik maken van een liftinstallatie, zodat boodschappen doen en zelfs verhuizen geen moeite kost. In de woning zal het u aan niets ontbreken en kunt u aan de westzijde genieten van het ruime balkon (ca. 9m2) met uitzicht op de fraai aangelegde gezamenlijke binnentuin. Het appartement beschikt over 2 slaapkamers (mogelijkheid tot 3), een nette badkamer, open keuken en een inpandige berging. De ligging is uitstekend: nabij het Flevopark, de Jaap Edenbaan en stations Sciencepark en Muiderpoort. De boodschappen kunnen gehaald worden bij winkelcentrum Oostpoort, op de Middenweg of op het Christiaan Huygensplein. Diverse aansprekende horecagelegenheden zoals Polder en Maslow bevinden zich op loopafstand, evenals veel goede scholen en kinderdagverblijven. Dit is een ruime woning, met alle comfort en gemak om zo te betrekken. Belt u ons voor een bezichtiging?

INDELING (zie plattegrond)
Via de fraaie gemeenschappelijke entree en de galerij kan het appartement, gelegen op de tweede verdieping (zowel via de grote trap als de lift) worden bereikt. De ruime hal biedt toegang tot diverse vertrekken. Aan de linkerzijde bevindt zich de ouderslaapkamer die gelegen is aan de rustige galerij. Direct tegenover de slaapkamer is de toiletruimte gesitueerd. Ook de meterkast is aan de voorzijde van de woning te vinden (8 groepen met aardlekbeveiliging). Naast de ouderslaapkamer bevindt zich de badkamer; deze is voorzien van een bad/douchecombinatie, wastafel en handdoekradiator. De bergruimte met opstelling t.b.v. de wasmachine/droger en de mechanische ventilatie-unit ligt tegenover de badkamer. Aan het einde van de hal is de ruime en lichte woonkamer; aan de tuizinzijde is een schuifpui aanwezig welke toegang biedt tot het balkon. Het balkon van 9m2 ligt op het westen en kijkt uit op de fraai aangelegde binnentuin, die gebruikt mag worden door de bewoners van Andros. De L-vormige, wit uitgevoerde hoekkeuken is voorzien van diverse inbouwapparaten waaronder een Atag-vaatwasser, een koelkast, een Bosch-combi-oven en een Atag-keramische kookplaat. Tot slot is er nog een RVS-wasemkap (Atag) met koostoffilter aanwezig
Het appartement is voorzien van centrale verwarming en warm water d.m.v. blokverwarming; tevens is er een energiezuinige balansventilatie aanwezig. Om het appartement helemaal compleet te maken is er nog een berging voor de fietsen en een afgesloten privé-parkeerplaats!

HET COMPLEX
Andros is het tweede woonproject op het Sciencepark Amsterdam en vormt samen met Milos, Samos en Meander het woongebied Archipelago. Het project is ontworpen door Claus en Kaan architecten en opgeleverd in 2009. Andros bestaat uit 206 woningen waarvan 137 koopwoningen en 69 vrije sector huurwoningen, een parkeergarage en een fraai aangelegde binnentuin. Het complex heeft op de begane grond en de eerste verdieping een aantal servicegerichte voorzieningen zoals een logeerruimte voor gasten, een wasserette en een fitnessruimte. De huismeester ontvangt postpakketten, regelt de verhuur van de gastenkamer, klusjesman e.d.

OMGEVING
Het Science Park is een relatief nieuwe en groene wijk in de Watergraafsmeer, waar wonen en wetenschap samenkomen. Vanuit het Science Park is zowel het uitgebreide aanbod van winkels, trendy cafés en restaurants in de Indische Buurt (o.a. ‘Studio K’, ‘Het Badhuis’ en ‘Wilde Zwijnen’) als ook de Watergraafsmeer (o.a. ‘De Kas’, ‘La Vallade’ en ‘De Vergulde Eenhoorn’) binnen handbereik. Denk aan het op loopafstand gelegen nieuwe winkelcentrum Oostpoort, of de gezellige Dappermarkt! In de nabije omgeving zijn er diverse stadsparken (Flevopark, Oosterpark, Stadspark Frankendael) te vinden waar het heerlijk genieten is van de rust. Ook zijn er diverse sportvelden (hockey, tennis, voetbal, schaatsen) in de nabijheid aanwezig, of kunnen de kinderen getrakteerd worden op een leuke speeldag bij het tegenover gelegen Jeugdland. De goede ligging ten opzichte van het centrum (fiets 15min.), de snelle toegang tot de Ring A-10 (auto 5min.) en de uitstekende openbaar vervoersmogelijkheden (het Sciencepark beschikt over een eigen NS-station) maken dit alles tot één van de beste nieuwe locaties in Amsterdam!

TECHNISCHE INSTALLATIES
- Meterkast voorzien van 8 groepen met aardlekbeveiliging
- Energiezuinige balansventilatie
- Blokverwarming
- Kabel aansluiting
- Eigen watermeter
- (Gemeenschappelijke) liftinstallatie

EIGENDOMSSITUATIE
Het appartement is gelegen op eigen grond, zodat er dus geen erfpacht canon voldaan hoeft te worden!

KADASTRALE OMSCHRIJVING
Kadastraal bekend Gemeente Watergraafsmeer, sectie B, nummer 4892 A-135+ A-236 (Aandeel in VvE resp.87/12.480ste + 10/2.060ste)

DE VVE
De administratie wordt verzorgd door VVE Beheer Amsterdam. De maandelijkse servicekosten bedragen € 201,45. Dit is inclusief een maandelijks voorschot op de stookkosten voor warmte en warm water en de bijdrage voor de parkeerplaats. De VvE ‘Andros 2’ vergadert op regelmatige basis en voorziet in een onderhoudsplan tot 2043. Per balansdatum 31-10-2016 is er een reservefonds ad € 565.000,-. Alle relevante stukken, waaronder ook het huishoudelijk reglement zijn via ons kantoor op te vragen.

BIJZONDERHEDEN
- gebruiksoppervlakte wonen 87 m2 (bruto 95m2) gemeten volgens NEN 2580
- In 2009 gebouwd met GIW-garantie
- Zeer goed geïsoleerd
- Complex staat op eigen grond
- Overdekte privé parkeerplaats
- Facility point met huismeester
- Actieve en professioneel beheerde VvE
- Moderne gemeenschappelijke fitnessruimte
- Twee ruime slaapkamers, eventueel uit te breiden tot drie
- Laminaat vloer door de gehele woning
- Moderne, L-vormige keuken
- Logeerkamers en wasserette onder beheer van huismeester
- Ruim balkon op het zuiden van 9m2 (west) grenzend aan gemeenschappelijke binnentuin
- Ligging nabij Flevopark, Science Park, Javastraat en Winkelcentrum Oostpoort
- Lift aanwezig

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Deze informatie is door Thuis in Vastgoed B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Thuis in Vastgoed B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.