Carolina MacGillavrylaan 360 te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 350.000

Woonoppervlakte:
84 m2

Inhoud:
270 m3

Bouwjaar:
2009

Te koop sinds:
Augustus 2015

Ligging tuin:
zuid

Aantal kamers:
3

Aantal slaapkamers:
2

Type Woning:
Appartement (benedenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Zonnig en ideaal ingedeeld driekamer appartement van 84m² met een riant terras van 46m², een privé parkeerplek en gelegen op eigen grond! Het appartement is gelegen in een prachtig en luxe afgewerkt appartementencomplex genaamd Andros, één van de prestigieuze gebouwen aan de rand van het Science Park. Een onder architectuur gebouwd appartementencomplex omringd door water, als een hypermoderne burcht. Een nagenoeg nieuw appartement dus om zo te betrekken en met alle gemakken van dien in huis!

INDELING (zie plattegrond)
Via de fraaie gemeenschappelijke entree kan het appartement, gelegen op de eerste verdieping, zowel via de grote trap als de lift worden bereikt. Vervolgens de hal van het appartement met toegang tot alle vertrekken. Aan de linkerzijde van het appartement bevindt zich de ruime en lichte woonkamer met twee brede schuifpuien welke toegang geven tot het grote terras. Het terras van 46m² ligt op het zuiden en grenst direct aan de fraai aangelegde binnentuin. De open hoekkeuken is voorzien van diverse inbouwapparaten waaronder een vaatwasser en een keramische kookplaat. De twee ruime slaapkamers zijn rustig gelegen aan de achterzijde, beide met toegang tot het terras. De ruime badkamer is voorzien van een douchecabine en een luxe wastafelmeubel, een ligbad behoort tot de mogelijkheden. Het appartement heeft een interne berging waar de wasmachine en droger geplaatst kan worden. Het appartement is voorzien van centrale verwarming en warm water d.m.v. stadsverwarming, en voor een optimaal energieverbruik is de woning voorzien van een WTW/balansventilatie. Om het appartement helemaal compleet te maken is er nog een berging voor de fietsen en een afgesloten parkeerplaats!

HET COMPLEX
Andros is het tweede woonproject op het Sciencepark Amsterdam en vormt samen met Milos, Samos en Meander het woongebied Archipelago. Het project is ontworpen door Claus en Kaan architecten en opgeleverd in 2009. Andros bestaat uit 206 woningen waarvan 137 koopwoningen en 69 vrije sector huurwoningen, een parkeergarage en een fraai aangelegde binnentuin. Het complex heeft op de begane grond en de eerste verdieping een aantal servicegerichte voorzieningen zoals een logeerruimte voor gasten, een wasserette en een fitnessruimte. De huismeester ontvangt postpakketten, regelt de verhuur van de gastenkamer, klusjesman e.d..

OMGEVING
Het Science Park is een relatief nieuwe en groene wijk in de Watergraafsmeer, waar wonen en wetenschap samenkomen. Vanuit het Science Park is zowel het uitgebreide aanbod van winkels, trendy cafés en restaurants in de Indische Buurt als ook de Watergraafsmeer binnen handbereik. Denk aan het op loopafstand gelegen grote nieuwe winkelcentrum Oostpoort! In de nabije omgeving zijn er diverse stadsparken (Flevopark, Oosterpark, Stadspark Frankendael) te vinden waar het heerlijk genieten is van de rust. Ook zijn er diverse sportvelden (hockey, tennis, voetbal, schaatsen) in de nabije omgeving te vinden. De goede ligging ten opzichte van het centrum (fiets 15min.), de snelle toegang tot de Ring A-10 (auto 3min.) en de uitstekende openbaar vervoersmogelijkheden, het Sciencepark beschikt over een eigen NS-station, maken dit alles tot één van de beste nieuwe locaties in Amsterdam!

BIJZONDERHEDEN
- Gebouwd met GIW-garantie
- Zeer goed geïsoleerd (A-label)
- Complex staat op eigen grond
- Overdekte privé parkeerplaats
- Facility point met huismeester
- Actieve en professionele beheerde VvE
- Moderne gemeenschappelijke fitnessruimte
- Nieuwbouw appartement opgeleverd in 2009
- Twee ruime slaapkamers aan rustige tuinzijde gelegen
- Logeerkamers en wasserette onder beheer van huismeester
- Fraai aangelegd terras van 46m2 (zuid) grenzend aan binnentuin
- Ligging nabij Flevopark, Science Park, Javastraat en Winkelcentrum Oostpoort
- De servicekosten bestaan uit: € 142 reservering onderhoud, € 62 voorschot stookkosten,
€ 25 exploitatiekosten, € 15 parkeerplaats servicekosten.Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM) makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundig vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.