Bos en Lommerweg 337 I te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 415.000

Woonoppervlakte:
75 m2

Inhoud:
267 m3

Bouwjaar:
1940

Te koop sinds:
Mei 2021

Aantal kamers:
4

Aantal slaapkamers:
2

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

Licht en aantrekkelijk ingedeeld driekamer appartement van 75m² (gemeten volgens NEN 2580) met twee buitenruimtes, gelegen op de eerste verdieping van een grootschalig appartementencomplex in een opkomend stuk van Amsterdam (“Bo-lo”). Op de bovenste (4e) verdieping is nog een studio/bergruimte aanwezig, die is uitgerust met een wastafel en verwarming, zodat deze ruimte voor meerdere doeleinden kan worden aangewend. De woning is gelegen in een complex dat in 2001 werd gesplitst in 22 appartementsrechten en maakt onderdeel uit van een goed functionerende VvE (met professionele beheerder.) Het geheel is voorzien van dubbele beglazing met kunststof kozijnen er ligt een donkerkleurige vloer in alle aanwezige vertrekken; verwarming middels een eigen Cv-installatie. De in modern wit uitgevoerde keuken is aan de straatzijde van de woning gesitueerd en heeft directe toegang tot het tweede balkon (N). De zonliefhebber komt overigens volledig aan z’n trekken want er is een balkon/terras aanwezig van bijna 14m2 dat is gelegen op het zuiden. Dit terras heeft een behoorlijk vrij uitzicht en biedt alle privacy. De beide slaapkamers (resp. ca. 13 m2 en ca. 10m2) zijn lekker ruim en hebben beide een eigen verbinding met de buitenruimtes. Tussen de slaapkamers in ligt de badkamer, die wat cosmetische aandacht behoeft, maar wel is voorzien van een ligbad. Overigens is de woning gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam en is de canon afgekocht t/m 2029. Dit is kortom, een ruime en goed ingedeelde woning met veel mogelijkheden. Neemt u contact met ons op voor een bezichtiging?

INDELING:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis wordt de woning op de eerste etage bereikt.
De ruime hal biedt toegang tot alle vertrekken; doorzon woonkamer (ca. 37m2) met open keuken en toegang tot een balkon (aan de straatzijde) en een terras (aan de tuinzijde.) De L-vormige keuken met zitgedeelte is in hoogglans wit uitgevoerd en voorzien van een kunststof werkblad en div. apparatuur ((Quooker (met klein defect), 5-pits gas-kookplaat, RVS wasemkap, combi-oven/magnetron, koel/vriescombinatie en een vaatwasser)).
Slaapkamer aan de straatzijde met meterkast (5 groepen en aardlekschakelaar) en toegang tot het balkon. De tweede slaapkamer ligt aan de tuinzijde en is zowel vanuit de hal te bereiken, als via de woonkamer (middels schuifdeuren.) Tussen de beide slaapkamers is een eenvoudige badkamer gelegen met ligbad, toilet en opstelling t.b.v. de wasmachine/droger). De plafondhoogte is ca. 2,80 mtr. Op de zolderverdieping (4e) is nog een multifunctionele bergruimte gelegen (ca. 9m2), die is uitgerust met een wastafel en verwarming.

VERENIGING VAN EIGENAARS:
De appartementsrechten zijn ontstaan uit een akte van splitsing in appartementsrechten d.d. 2001. Hierbij zijn 22 appartementsrechten ontstaan, verdeeld over het Bos en Lommerplein 1 en de Bos en Lommerweg 335 – 347.
Het beheer van de VvE wordt uitgevoerd door Velzel VvE Beheer. Het opgebouwde saldo van de kas bedraagt per 31-12-2019 ca. € 75.000,--. De maandelijkse servicekosten bedragen ca. € 110,-. Er is een meerjarenonderhoudsplan aanwezig dat voorziet in toekomstige onderhoudswerkzaamheden tot 2025. De diverse stukken zijn bij ons kantoor op te vragen.

OMSCHRIJVING APPARTEMENTSRECHT:
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning op de eerste verdieping met bijbehorende berging op de vierde verdieping van het gebouw, gelegen te 1055EA Bos en Lommerweg 337-I, kadastraal bekend gemeente Sloten sectie N complexaanduiding 483-A appartementsindex 5, uitmakende het 1/28e onverdeeld aandeel in de gemeenschap.

EIGENDOMSSITUATIE:
De woning is gelegen op erfpachtgrond. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht d.d. 1994 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing. De canon is vooruitbetaald t/m 15 juni 2029. Tot die tijd bent u geen jaarlijkse canon verschuldigd. Bij een gewenste overstap naar eeuwigdurende erfpacht zal de jaarlijkse canon per 16-6-2029 vermoedelijk ca. € 2.055,- bedragen, terwijl een eeuwigdurende afkoop op ca.
€ 71.000,- zal uitkomen. Nadere info hieromtrent is te verkrijgen via het grondbedrijf.

ALGEMEEN EN OMGEVING:
In de nabije omgeving is een ruim aanbod aan winkels. De dagmarkt op het Bos en Lommerplein en drie grote supermarkten (Albert Heijn, Dirk van der Broek en de Vomar) zijn slechts enkele voorbeelden van plekken waar de dagelijkse boodschappen kunnen worden gedaan. Op de Bos en Lommerweg vindt u onder meer Bagels & Beans, een biologische supermarkt, bakker BROOD en de Nieuwe Boekhandel. In de directe omgeving vindt u verder de hippe Jan Evertsenstraat, Mercatorplein en Podium Mozaïek. En het is enkele minuten fietsen naar het Westergasterrein en het Westerpark. Het openbaar vervoer brengt u met diverse trams en bussen naar alle hoeken van de stad. Station Sloterdijk ligt op geringe afstand en met de auto bent u in 1 minuut op de ring A-10 West.

BEREIKBAARHEID EN PARKEREN:
Het appartement is per auto goed bereikbaar vanaf de ringweg A-10 (S104). Er zijn diverse tramhaltes nabij (o.a. tramlijn 7, 14) en buslijnen 15, 21, 64, 80, 82, 247, 352, 371, 372 en 373. Op de openbare weg is het betaald parkeren op maandag tot en met zaterdag van 9:00 uur tot 23:00 uur.) Onder het Bos en Lommerplein ligt een parkeergarage. Er is momenteel geen wachtlijst voor een parkeervergunning. Voor informatie over een parkeervergunning in vergunning gebied West 3.1, zie de website van de gemeente Amsterdam.

PARKEERVERGUNNING:
De Bos en Lommerweg is gelegen in vergunninggebied West 3.1. De parkeerkosten bedragen € 4,50,- per uur (ma-za 9 /24). Het is mogelijk om voor een parkeervergunning in aanmerking te komen. Er is momenteel geen wachtlijst. Kijk voor meer info op amsterdam.nl

BIJZONDERHEDEN:
* Woonoppervlakte 75m2, gemeten volgens NEN 2580-richtlijn
* 3-kamerappartement, 2 slaapkamers + een berging/studio op de 4e
* Zonnig terras op het Zuiden, plus een balkon op het Noorden
* Gelegen op erfpachtgrond, de canon is vooruitbetaald t/m 15-06-2029
* Professionele VvE beheerder, servicekosten ca. € 110,= per maand
* Goede verbinding met OV, ligging nabij Station Sloterdijk
* Riante plafondhoogte: 2,80 mtr
* Badkamer verdient cosmetische aandacht
* Moderne keuken met diverse apparatuur
* Rondom dubbele beglazing en kunststof kozijnen
* Op zondag vrij parkeren
* Oplevering: kan spoedig
* Prima ligging t.o.v. Westerpark en de Jordaan
* Gunstige ligging t.o.v. winkels, horeca en uitvalswegen
* WOZ-waarde: € 397.000,- (peildatum: 01-01-2020)
* Niet-zelfbewonersclausule van toepassing: verkoper heeft het geheel niet zelf bewoond en uitsluitend voor verhuurdoeleinden benut

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is door Thuis in Vastgoed B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Thuis in Vastgoed B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

** ENGLISH TEXT**
Light and attractive three-room apartment of 75m² (measured according to NEN 2580) with two outdoor areas, located on the first floor of a large-scale apartment complex in an up-and-coming part of Amsterdam (“Bo-lo”). On the top (4th) floor is another studio / storage room, which is equipped with a sink and heating, so that this space can be used for multiple purposes. The house is located in a complex that was split into 22 apartment rights in 2001 and is part of a well-functioning VvE (with professional manager.) The whole is equipped with double glazing with plastic frames and there is a dark-colored floor in all available rooms; heating through its own central heating system. The modern white kitchen is situated on the street side of the house and has direct access to the second balcony (N). The sun lover will also be fully satisfied because there is a balcony / terrace of almost 14m2 that is located on the south. This terrace has quite an unobstructed view and offers complete privacy. The two bedrooms (resp. Approx. 13 m2 and approx. 10m2) are nice and spacious and both have their own connection to the outdoor areas. Between the bedrooms is the bathroom, which requires some cosmetic attention, but is equipped with a bathtub. Incidentally, the house is located on leasehold land of the municipality of Amsterdam and the ground rent has been bought up to 2029. In short, this is a spacious and well-organized house with many possibilities. Do you contact us for a viewing?

LAYOUT:
The apartment on the first floor is reached via the communal staircase.
The spacious hall provides access to all rooms; doorzon living room (approx. 37m2) with open kitchen and access to a balcony (on the street side) and a terrace (on the garden side.) The L-shaped kitchen with sitting area is in high-gloss white and equipped with a plastic worktop and div. equipment ((Quooker (with small defect), 5-burner gas hob, stainless steel extractor hood, combi oven / microwave, fridge / freezer and a dishwasher)).
Bedroom on the street side with meter cupboard (5 groups and earth leakage circuit breaker) and access to the balcony. The second bedroom is located on the garden side and can be reached both from the hall and through the living room (through sliding doors.) Between the two bedrooms is a simple bathroom with bath, toilet and setup for the washing machine / dryer). The ceiling height is approx. 2.80 m. In the attic (4th) is a multifunctional storage room (approx. 9m2), which is equipped with a sink and heating.

PARTICULARITIES:
* Living area 75m2, measured according to NEN 2580 guideline
* 3-room apartment, 2 bedrooms + a storage room / studio on the 4th
* Sunny terrace on the South, plus a balcony on the North
* Located on leasehold land, the ground rent is prepaid until 06/15/2029
* Professional HOA manager, service costs approx. € 110 per month
* Good connection with public transport, located near Sloterdijk Station
* Spacious ceiling height: 2.80 m
* Bathroom deserves cosmetic attention
* Modern kitchen with various appliances
* Double glazing and plastic frames around
* Free parking on Sundays
* Delivery: can be done soon
* Excellent location in relation to Westerpark and the Jordaan
* Convenient location with regard to shops, restaurants and roads
* WOZ value: € 397,000 (reference date: 01-01-2020)
* Non-self-occupant clause applies: the seller has not inhabited the entire property himself and has only used it for rental purposes