Bonairestraat 76 I te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 260.000

Woonoppervlakte:
55 m2

Inhoud:
145 m3

Bouwjaar:
1930

Te koop sinds:
September 2016

Aantal kamers:
3

Aantal slaapkamers:
2

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Zeer courant ingedeeld driekamer appartement van 54,50m2 (NEN-meting) met eigen voordeur gelegen in een populair stukje van de Baarsjes tussen Oud-West en het Rembrandtpark. In 2009 is het gehele pand in het kader van het verkrijgen van de splitsingsvergunning volledig gerenoveerd! Het appartement maakt onderdeel uit van een kleinschalige en goed functionerende vereniging van eigenaars. Parkeren kan voor de deur, geen wachttijd voor een vergunning!

INDELING (zie plattegrond)
Via de verzorgde portiek wordt de eigen voordeur op de eerste etage bereikt! Vervolgens de hal met toegang tot alle vertrekken en ruimte voor de garderobe. Aan de voorzijde de ruime woonkamer met een open keuken o.a. voorzien van een vaatwasser. Aan de achterzijde zijn de twee goed bemeten slaapkamers gelegen. De grote slaapkamer biedt toegang tot het balkonnetje gelegen op het oosten. In de balkonkast is de CV-combiketel geplaatst. Verder aan de achterzijde de zeer complete badkamer voorzien van dubbele wastafel, een inloopdouche met handdouche en een ligbad met douchefunctie. Naast de badkamer nog een separaat toilet en een handige ruimte voor de wasmachine en droger opstelling. Door het gehele appartement ligt een fraai laminaatvloer.

OMGEVING
Het appartement is gelegen in een gewild stukje van de Baarsjes tussen het Rembrandtpark en Oud-West. In de nabij gelegen Kinkerstraat en op de Overtoom vind je een zeer uitgebreid aanbod van winkels/markten. Maar ook qua cafés en restaurants heeft de Baarsjes, naast Oud-West, een steeds beter wordend aanbod. Onder andere Spijkervet, Bar Frits, Bar Baarsch, Café Cook, Hotel Not, Edel, Radijs en Zurich bevinden zich binnen loopafstand van het appartement! De Jordaan en het Centrum liggen op slechts 10 minuten fietsen en voor recreatie liggen het Rembrandtpark en het Vondelpark op loopafstand. Tramlijn 7/13 en buslijn 18 gaan direct naar het Centraal Station, tramlijn 12 naar station Sloterdijk en station Amstel, buslijn 15 brengt je zo naar station Zuid en de ring A-10 is in 3 minuten te bereiken. Er is momenteel geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning in De Baarsjes 1.3. Parkeren van de auto voor de deur is eerder regel dan uitzondering.

BIJZONDERHEDEN
- Eigen entree vanuit portiek
- Volledig gerenoveerd in 2009
- Courant ingedeeld appartement
- Actieve en financieel gezonde VvE
- In 2009 gesplitst in 3 appartementen
- Voldoende parkeergelegenheid voor de deur
- Voor en achter dubbelglas in kunststof kozijnen
- Fraaie laminaatvloer door het hele appartement `
- Het centrum en De Jordaan ligt op ca. 10 minuten fietsen
- Ideaal gelegen m.b.t. het openbaar vervoer en de Ring A-10
- Erfpacht gemeente Amsterdam € 285,90 per jaar tot 09-2053 (AB2000)
- Ideaal gelegen m.b.t. winkels, cafés en restaurants in de Baarsjes / Oud-West
- Geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning in De Baarsjes 1.3
- Op een steenworp afstand van het Rembrandt en loopafstand van het Vondelpark