Bloys van Treslongstraat 17 I te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 350.000

Woonoppervlakte:
53 m2

Inhoud:
150 m3

Bouwjaar:
1938

Te koop sinds:
September 2018

Aantal kamers:
4

Aantal slaapkamers:
3

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Ruim en licht vierkamer appartement met zonnig balkon en berging gelegen in een rustige straat van Landlust, een populair stukje van Bos & Lommer op de grens van de Baarsjes! Het appartement is volledig geïsoleerd en maakt onderdeel uit van een goed onderhouden pand en een actieve/financieel gezonde VvE (3 leden). Gezellige cafés, restaurants, winkels, openbaar vervoer en parken liggen allemaal op loopafstand. De Westring van de A-10 is in 5 minuten te bereiken en parkeren voor de deur is eerder regel dan uitzondering. Er is momenteel geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning.

INDELING (zie plattegrond)
Het appartement wordt via het verzorgde trappenhuis op de eerste verdieping bereikt. Vervolgens de hal met ruimte voor de garderobe en toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde de lichte woonkamer met erker en daarnaast de eetkamer (slaapkamer). Aan de achterzijde de nette keuken voorzien van inbouwapparatuur en toegang tot het balkon. Het zonnige balkon ligt op het zuiden en kijkt uit over de diepe binnentuinen. De twee ruime slaapkamers liggen tevens aan de achterzijde van het appartement. De badkamer is in het midden gesitueerd en voorzien van een toilet, een wastafel en een inloopdouche. Door het gehele appartement (m.u.v. de slaapkamers achter) ligt een fraaie eikenhouten vloer en de kozijnen zijn voor en achter voorzien van dubbele beglazing. Op de zolderverdieping beschikt het appartement nog over een berging voorzien van een dakkapel met raam, waar tevens een aansluiting is voor een wasmachine en droger.

OMGEVING
Bos & Lommer is in de afgelopen tijd een trendy wijk geworden met een enorm potentieel. Dit is onder andere af te lezen aan de continue stroom van nieuwe initiatieven, zoals de nieuwste Hot-Spots; Bartack en het Wilde Westen. Maar ook de diverse gevestigde hippe cafeetjes en restaurants zoals Selma’s Nordic Bakery, Radijs, Bar Baarsch, Kratiam Thai, Fossa, Cook, Zurich, Buurman & Buurman, Partisan en theatercafé Mozaïek. Voor sport en ontspanning ligt de ingang van het Erasmuspark op 5 minuten lopen. Terrasmus, in het park, is een fijne plek waar je kunt ontbijten, lunchen en borrelen. Of even doorlopen/joggen naar het nabij gelegen Rembrandtpark of Westerpark. Het Wachterliedplantsoen, de kinderboerderij en de ruige speeltuin liggen tevens op loopafstand en zijn super leuk voor (kleine) kinderen. Diverse winkels zoals Albert Heijn, Etos en Blokker zijn te vinden direct om de hoek op de Jan van Galenstraat. Het appartement is centraal gelegen op circa 5 minuten fietsen van de Jordaan en 10 minuten van het Leidseplein. Bovendien zijn er uitstekende openbaar vervoermogelijkheden op een steenworpafstand te vinden zoals bus- en tramverbindingen. Zowel Amsterdam Centraal als Station Sloterdijk zijn bereikbaar binnen 10 minuten. De ring A-10 is met de auto binnen 5 minuten te bereiken en parkeren kan voor de deur.

BIJZONDERHEDEN
- Zonnig balkon op het zuiden
- Oplevering medio/eind december
- Actieve en financieel gezonde VvE
- Courante indeling met 3 slaapkamers
- Ruimtelijk en groen uitzicht voor en achter
- Geen wachttijd voor een parkeervergunning
- VvE heeft een sluitend meerjarenonderhoudsplan
- Dubbele beglazing in houten kozijnen voor en achter
- Ideaal gelegen m.b.t. openbaar vervoer en uitvalswegen
- Erfpacht canon € 497,38 per jaar (einddatum 15-12-2054)
- Berging op de zolderverdieping met wasmachine- en drogeraansluiting
- Ligging om de hoek van het Erasmuspark en vlakbij het Westerpark/Centrum
- Fraaie eikenhouten vloer door het gehele appartement m.u.v. slaapkamers achter