Bloemstraat 46 A te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 400.000

Woonoppervlakte:
87 m2

Inhoud:
200 m3

Bouwjaar:
1800

Te koop sinds:
Mei 2015

Ligging tuin:
noord

Aantal kamers:
3

Aantal slaapkamers:
2

Type Woning:
Appartement (dubbel benedenhuis)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

OMSCHRIJVING
In hartje Jordaan tussen de Rozengracht en de Bloemgracht ligt deze smaakvol gerenoveerde dubbele benedenwoning. In 2002 is het pand in zijn geheel, inclusief fundering, gerenoveerd en verbouwd met behoud van de karakteristieke uitstraling. De split level woning met patio is te gebruiken als twee aparte studio’s of als een ruim dubbel benedenhuis. Als u op zoek bent naar iets unieks in de Jordaan, dan bent u hier aan het juiste adres!

INDELING (zie plattegrond)
Via de entree op de begane grond wordt de hal van de woning bereikt alwaar de woning zich opsplitst in 2 verdiepingen. Op de begane grond en deels in het souterrain bevindt zich een zelfstandig appartement met badkamer en een open keuken. Deze verdieping heeft aan de achterzijde dubbel openslaande naar de patio en aan de voorzijde de oude openslaande staldeuren uitkomend op de straat (zuid).

Op de bovengelegen verdieping bevindt zich eveneens een zelfstandige studio voorzien van een keukenblok en een ruime badkamer. Deze ruimte is gemakkelijk op te delen in 2 ruime slaapkamers. In het verleden is deze verdieping verhuurd geweest. Het huis is verder volledig geïsoleerd en extra beveiligd met goedgekeurde sloten in alle ramen en deuren.

OMGEVING
De Bloemstraat is een rustige straat met eenrichtingsverkeer, deze loopt van de Prinsengracht naar de Lijnbaansgracht evenwijdig aan de Rozengracht. De omgeving kenmerkt zich door veel kleine winkeltjes, gezellige cafés en restaurants in de straatjes rondom de Amsterdamse grachten. Op loopafstand bevinden zich onder andere de 'negen straatjes', de bekende Westertoren, de Noordermarkt en de Dam!.

BIJZONDERHEDEN
- Ligging midden in de Jordaan
- Dubbelglas en volledig geïsoleerd
- Het pand is gelegen op eigen grond
- Compleet gerenoveerd in 2002 incl. fundering
- Dubbele bewoning behoort tot de mogelijkheden
- Ideaal gelegen m.b.t. de vele cafés, restaurants en winkels