Blankenstraat 376 G te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 425.000

Woonoppervlakte:
71 m2

Inhoud:
253 m3

Te koop sinds:
Juni 2020

Aantal kamers:
3

Aantal slaapkamers:
2

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Plattegronden:

Omschrijving

*English text below*

Voor wie op zoek is naar een unieke ruimte, bieden wij een een speels ingedeeld loft-appartement aan (71m2, volgens NEN 2580-richtlijn) met een plafondhoogte van bijna 4,5 meter en een inhoud van ruim 250m3! Het geheel bestaat uit een woonkamer met open keuken (kitchenette), een luxe badkamer, een toiletruimte en 2 slaapkamers (waarvan 1 op de entresol). Dit alles maakt onderdeel uit van een uniek kleinschalig appartementencomplex dat voorheen dienst deed als school. De huidige bewoners hebben het geheel sinds de eigendomsoverdracht in 2007 met veel liefde en aandacht verbouwd en daarna gebruikt als B&B (en het ook als zodanig ingericht). Het appartement is zeer licht en praktisch ingedeeld en is uitgerust met veel opbergruimte. De entresol (met stahoogte) is in gebruik als slaapvertrek en heeft een directe connectie met de ondergelegen slaapkamer. De vereniging van eigenaren wordt actief en professioneel beheerd. En last but not least is de woning gelegen op eigen grond, zodat u geen jaarlijkse canon bent verschuldigd. Kortom, een unieke woning met veel mogelijkheden in een upcoming buurt. Neemt u contact met ons op voor een bezichtiging?

Indeling appartement:
Centrale toegang op de begane grond, trappenhuis met trap naar 1e verdieping: entree met toiletruimte en toegang tot het woongedeelte dat is uitgerust met een eenvoudig keukenblok. Slaapkamer met naastgelegen badkamer die o.m. is voorzien van een regendouche / rain shower, dubbele wastafel en marmeren vloer en wand.
Tweede verdieping: deze wordt bereikt d.m.v. een trap in het woongedeelte en geeft toegang tot een extra slaapruimte met naastgelegen berging.

Omgeving:
De Blankenstraat ligt in de bekende Czaar Peterbuurt en is te typeren als een groene en upcoming buurt in Amsterdam-Centrum. Je vindt hier werkelijk van alles; van trendy boetiekjes tot een heerlijk park. Het appartement is gelegen in de nabijheid van vele voorzieningen. Op de Czaar Peterstraat kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen in de supermarkt, maar er zijn ook tal van kleinere winkeltjes, traiteurs en koffietentjes te vinden. Voor ontspanning kunt u terecht in het achtergelegen en onder architectuur gebouwde Funenpark. Het centrum van Amsterdam ligt om de hoek maar ook de oostelijke eilanden zijn gunstig gelegen (op loopafstand van o.m. Panama, het Lloyd hotel, Rosa en Rita, hotel Jakarta, Happyhappyjoyjoy en het Muziekgebouw aan het IJ/Bimhuis). De tram stopt om de hoek, lijn 10 naar het Leidseplein en lijn 26 naar Amsterdam Centraal Station. Tevens is het gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen zoals de A10, A1 en A2.

VvE:
de VvE (Blankenstraat 376-380) is in 2007 opgericht en bestaat uit 22 appartementsrechten (10 parkeerplaatsen en 12 bedrijfsruimtes.) Er is een professionele beheerder (Boermsa van Dijk) en er wordt op regelmatige basis vergaderd. Per 2018 is een algemene reserve opgebouwd van ca € 6.000,- Er is medio 2017 een meerjarenonderhoudsplan opgesteld dat voorziet in onderhoudswerkzaamheden tot 2031. In 2016 en 2017 zijn grote investeringen gedaan in structurele vernieuwingen en onderhoud. De maandelijkse servicekosten zijn vastgesteld op ca. € 100,-. Alle relevante stukken zijn via ons kantoor op te vragen en in te zien.

Kadastrale kenmerken:
het appartementsrecht rechtgevend op het uitsluitend gebruik van de bedrijfsruimte gelegen op de eerste verdieping van het gebouw plaatselijk bekend als 1018SK Blankenstraat 376-G-I links, kadastraal bekend gemeente Amsterdam sectie N complexaanduiding 4109-A 18 uitmakende het 51/14608e aandeel in de gemeenschap.

Bijzonderheden:
- Gebruiksoppervlakte wonen: 71 m² verdeeld over twee woonlagen
- Plafondhoogte van 4,5 meter; inhoud ca. 250m3
- In 2007 grootschalig verbouwd, inclusief diverse isolerende maatregelen
- Mogelijkheid tot gebruik gemeenschappelijk binnenhofje
- Professionele beheerder vereniging van eigenaren
- Servicekosten ca. € 100,- per maand
- Verwarming en warm water middels eigen aan te leggen voorziening (gas/elektra)
- Gietvloer door gehele woning
- Voorziening open haard getroffen
- Toiletruimte
- Luxe badkamer
- Aanvaarding in overleg
- Voorbehoud gunning verkoper

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is door Thuis in Vastgoed B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Thuis in Vastgoed B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

For those looking for a unique place to live, we offer a playfully arranged loft apartment (71m2, according to NEN 2580 guideline) with a ceiling height of almost 4.5 meters and a volume of over 250m3! The apartment consists of a living room with open kitchen (kitchenette), a luxurious bathroom, a toilet and 2 bedrooms (1 on the mezzanine). All this is part of a unique small-scale apartment complex that previously served as a school. The current residents have renovated the property with great love and attention since the transfer of ownership in 2007 and then used it as a B&B (and was specially furnished for this purpose). The apartment is very bright and practical and has plenty of storage space. The mezzanine (with headroom) is used as a bedroom and has a direct connection to the bedroom below. The owners association is actively and professionally managed. And last but not least, the house is located on private land, so you don't owe an annual canon. In short, a unique home with many possibilities in an emerging neighborhood. Will you contact us for a viewing?

Layout apartment:
Main entrance on the ground floor, staircase with stairs to the 1st floor: entrance with toilet room and access to the living area, which is equipped with a simple kitchen unit. Bedroom with adjoining bathroom which is equipped with a rain shower / rain shower, double sink and marble floor and wall.
Second floor: this is reached by a staircase in the living area and gives access to an extra sleeping area with adjacent storage room.

Particularities:
- Usable surface area: 71 m² on two floors
- Ceiling height of 4.5 meters; content approx. 250m3
- Renovated on a large scale in 2007, including various insulating measures
- Possibility to use a common courtyard
- Professional manager association of owners
- Service costs approx. € 100 per month
- Heating and hot water by means of your own provision (gas / electricity)
- Seamless floor throughout the house
- Preparation for fireplace made
- one toilet room
- Luxurious bathroom
- Acceptance in consultation
- Reservation awarding the seller