Bestevaerstraat 163 I te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 219.000

Woonoppervlakte:
50 m2

Inhoud:
135 m3

Bouwjaar:
1924

Te koop sinds:
Februari 2017

Aantal kamers:
3

Aantal slaapkamers:
2

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Zeer courant ingedeeld driekamer appartement van 50,40m2 (NEN-meting) gelegen op eigen grond in een populair stukje van Bos & Lommer nabij het Erasmuspark. Het appartement maakt onderdeel uit van een kleinschalige en goed functionerende vereniging van eigenaars. Zo is onlangs nog het dak vernieuwd en het trappenhuis gerenoveerd! Het appartement is gelegen in een rustige straat met op loopafstand allerhande winkels en voldoende parkeergelegenheid voor de deur (geen wachttijd voor een parkeervergunning)!

INDELING (zie plattegrond)
Via het verzorgde trappenhuis wordt de voordeur op de eerste etage bereikt! Vervolgens de hal met toegang tot alle vertrekken en ruimte voor de garderobe. Aan de achterzijde de ruime en lichte woonkamer met een semi-open keuken. Vanuit de woonkamer is het zonnige brede balkon te bereiken. Aan de voorzijde zijn de twee goed bemeten slaapkamers gelegen beide met een vaste kast. In het midden van het appartement is de badkamer gesitueerd. Deze is in 2015 vernieuwd en voorzien van een ligbad, wastafelmeubel, zwevend toilet en wasmachine aansluiting. Door het gehele appartement ligt een laminaatvloer.

OMGEVING
Het appartement is gelegen in een gewild en rustig stuk van Bos & Lommer, op de rand van de Baarsjes aan het Erasmuspark en aan de Erasmusgracht. In de Jan van Galenstraat en in de Jan Evertsenstraat vind je een zeer uitgebreid aanbod van winkels, maar ook qua cafés en restaurants hebben de Baarsjes en Bos en Lommer veel te bieden; onder andere Speijkervet, Bar Frits, Bar Baarsch, Bos & Lobster, Café Cook, Edel, Radijs en Zurich bevinden zich binnen loopafstand van het appartement! De Jordaan en het Centrum liggen op slechts 5 minuten fietsen en voor recreatie liggen het Rembrandtpark en Erasmuspark op loopafstand. Tramlijn 7/13 en buslijn 18 gaan direct naar het Centraal Station, tramlijn 12 naar station Sloterdijk en station Amstel, buslijn 15 brengt je zo naar station Zuid en de ring A-10 is in 1 minuut te bereiken via meerdere uitvalswegen. Er is momenteel geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning. Parkeren van de auto voor de deur is eerder regel dan uitzondering.

BIJZONDERHEDEN
- Zonnig breed balkon
- Gelegen op eigen grond
- Cv-ketel vernieuwd in 2016
- Badkamer gerenoveerd in 2015
- Dakbedekking vernieuwd in 2016
- Actieve en financieel gezonde VvE
- Trappenhuis gerenoveerd in 2012
- Dubbele beglazing aan de voorzijde
- De Jordaan / Centrum ca. 5 minuten fietsen
- Ideaal gelegen m.b.t. het openbaar vervoer en de Ring A-10
- Ideaal gelegen m.b.t. winkels, cafés en restaurants in de Baarsjes / Jordaan
- Voldoende parkeergelegenheid voor de deur, geen wachttijd voor een parkeervergunning!