Bentinckstraat 43 II te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 209.000

Woonoppervlakte:
42 m2

Inhoud:
110 m3

Bouwjaar:
1900

Te koop sinds:
Juli 2016

Aantal kamers:
2

Aantal slaapkamers:
1

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Courant, zo te betrekken en zeer praktisch ingedeeld tweekamerappartement van 42m2 (NEN-2580) gelegen op eigen grond in een populair deel van de Staatsliedenbuurt (Westerpark). Het appartement is in 2005 volledig gerenoveerd en o.a. voorzien van een nieuwe keuken, een nieuwe badkamer, nieuwe hardhouten kozijnen met dubbelglas, nieuwe installaties (cv-ketel, elektra) en een fraaie laminaat vloer. Het appartement maakt onderdeel uit van een actieve en financieel gezonde VvE, zo is in 2013 nog de gehele buitenzijde geschilderd!

INDELING (zie plattegrond)
Via het verzorgde gemeenschappelijk trappenhuis wordt het entree van het appartement op de tweede verdieping bereikt. Vervolgens de hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde van het appartement de rustig gelegen ruime slaapkamer met drie draai/kiepramen. Aan de achterzijde is de woonkamer gesitueerd met in de uitbouw de keuken voorzien van diverse inbouwapparaten waaronder een vaatwasser en toegang tot het zonnige balkon gelegen op het zuiden. Tussen de woonkamer en de slaapkamer ligt de ruime nette badkamer voorzien van een douchecabine een grote wastafel en een toilet. Door het gehele appartement ligt een fraaie laminaatvloer

OMGEVING
Het appartement ligt midden in het hippe stadsdeel Westerpark, dat grenst aan de binnenstad van Amsterdam. Een gewilde locatie, waar rustig wonen wordt gecombineerd met de directe nabijheid van de gezellige Jordaan en het populaire Westerpark op nog geen 2 minuten loopafstand. Ook de ring A-10 is via de Haarlemmerweg binnen enkele minuten te bereiken. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is met de diverse bus- en tramhaltes in de Van Hallstraat tevens uitstekend. Allerhande winkels, zoals de zoals de Keurslager, Blokker, Kruidvat, AH, Dirk van de Broek enz enz, zijn te vinden om de hoek in de Limburg van Stirumstraat. Het Centraal Station ligt op ongeveer 10 minuten fietsen!

BIJZONDERHEDEN
- Zonnig balkon op het zuiden
- Gestuukte wanden en plafonds
- Pand is gelegen op eigen grond
- Buitenzijde schilderwerk in 2013
- Actieve en financieel gezonde VvE
- Hoogwaardig gerenoveerd in 2005
- Gevels gereinigd, gevoegd en geïsoleerd
- Courante indeling met een grote slaapkamer
- Hardhouten kozijnen voorzien van dubbele beglazing
- Ideaal gelegen m.b.t. openbaar vervoer en uitvalswegen
- En ideaal gelegen m.b.t. het Westerpark, winkels en de Jordaan!