Bentinckstraat 43 hs te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 229.000

Woonoppervlakte:
43 m2

Inhoud:
130 m3

Bouwjaar:
1900

Te koop sinds:
Oktober 2016

Ligging tuin:
zuid

Aantal kamers:
2

Aantal slaapkamers:
1

Type Woning:
Appartement (benedenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Courant benedenhuis met 9 meter diepe tuin gelegen op eigen grond in een populair deel van Westerpark. Het appartement is in 2005 in het kader van de splitsing gerenoveerd en o.a. voorzien van een nieuwe badkamer, nieuwe hardhouten kozijnen met dubbelglas, nieuwe installaties (cv-ketel, elektra) en een laminaat vloer. Het appartement maakt onderdeel uit van een actieve en financieel gezonde VvE, zo is in 2013 nog de gehele buitenzijde geschilderd! Ook de straat is onlangs onder handen genomen en voorzien van nieuwe klinkers en lantaarnpalen.

INDELING (zie plattegrond)
Binnenkomst via de eigen voordeur, daarna de gang met aan de linkerzijde toegang tot de slaapkamer en aan de rechterzijde een ruime bergkast. De ruime woonkamer met hoog plafond (2.97m) ligt aan de achterzijde, de open keuken is voorzien van een gaskookplaat, een oven en een afzuigkap. De nette badkamer in de uitbouw is voorzien van een douche, een vaste wastafel, een toilet en een groot raam. In de tuin op het zuiden staat een vrijstaande houten berging, hierin is een wasmachineaansluiting aangebracht!

OMGEVING
Het appartement ligt midden in het hippe stadsdeel Westerpark, dat grenst aan de binnenstad van Amsterdam. Een gewilde locatie, waar rustig wonen wordt gecombineerd met de directe nabijheid van de gezellige Jordaan en het populaire Westerpark op nog geen 2 minuten loopafstand. Ook de ring A-10 is via de Haarlemmerweg binnen enkele minuten te bereiken. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is met de diverse bus- en tramhaltes in de Van Hallstraat tevens uitstekend. Allerhande winkels, zoals de zoals de Keurslager, Blokker, Kruidvat, AH, Dirk van de Broek enz enz, zijn te vinden om de hoek in de Limburg van Stirumstraat. Het Centraal Station ligt op ongeveer 10 minuten fietsen!

BIJZONDERHEDEN
- Tuin van 9 meter diep
- Plafond hoogte 2.97m
- Pand is gelegen op eigen grond
- Buitenzijde schilderwerk in 2013
- Gerenoveerd en gesplitst in 2005
- Actieve en financieel gezonde VvE
- Gevels gereinigd, gevoegd en geïsoleerd
- Volwaardig tuinhuis behoort tot de mogelijkheden
- Hardhouten kozijnen voorzien van dubbele beglazing
- Ideaal gelegen m.b.t. openbaar vervoer en uitvalswegen
- En ideaal gelegen m.b.t. het Westerpark, winkels en de Jordaan!