Bartholomeus Diazstraat 37 III te Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs:
€ 1.450

Woonoppervlakte:
50 m2

Inhoud:
145 m3

Bouwjaar:
1926

Te huur sinds:
Maart 2017

Aantal kamers:
2

Aantal slaapkamers:
1

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
huur

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

*English text below*

OMSCHRIJVING
Wees er snel bij en wordt de eerste bewoner van dit compleet en hoogwaardig gerenoveerde 2-kamerappartement met groot zonnig balkon op het zuiden! Het appartement is in 2016-2017 verbouwd waarbij kosten noch moeite gespaard zijn gebleven om het strak, luxueus en goed geïsoleerd af te werken. Het appartement is gelegen in een rustige straat met op een steenworp afstand een groot aanbod aan allerhande winkels, hippe cafés & restaurants en openbaar vervoer mogelijkheden. Maar ook het Erasmuspark en het Rembrandtpark liggen op ca. 5 minuten lopen. Het appartement is per direct te huur, delen is niet toegestaan!

INDELING (zie plattegrond)
Via het recent opgeknapte trappenhuis wordt op de derde verdieping het entree van het appartement bereikt. Vervolgens aan de achterzijde de lichte en ruime woonkamer met open keuken voorzien van inbouwapparatuur zoals een vaatwasser en een koelkast met vriesvak. Ook de wasmachine is in de keuken weggewerkt. Het zonnig balkon grenst direct aan de woonkamer en ligt op het zuiden. Het balkon wordt voor de sleuteloverdracht nog voorzien van een grote bergkast en fraai afgewerkt met hardhouten planken. Aan de voorzijde ligt de ruime slaapkamer met een grote vaste kastenwand. De badkamer grenst direct aan de slaapkamer en is voorzien van vloerverwarming, een moderne wastafelmeubel, een inloopdouche en een zwevend toilet. Door het gehele appartement ligt een fraaie eikenhouten lamelparketvloer en de plafonds zijn voorzien van inbouwspots.

OMGEVING
Het appartement is gelegen in een gewild stukje van de Baarsjes om de hoek van de Jan Evertsenstraat waar je een zeer uitgebreid aanbod van winkels vindt. Zo is er onlangs nog een grote AH geopend. Maar ook qua cafés en restaurants heeft de Baarsjes en Oud-West (o.a. de Clercqstraat) een zeer ruim aanbod; onder andere Speijkervet, De Foodhallen, Fier, Van ’t Spit, Pazzi, Bar Frits, Bar Baarsch, BuonGiorno Espressobar, Café Cook, Club8, Edel, Radijs en Zurich bevinden zich binnen loopafstand / 5 minuten fietsen van het appartement! De Jordaan ligt op slechts 10 minuten fietsen en voor recreatie liggen het vernieuwde Erasmuspark en het Rembrandtpark op een steenworp afstand. Bus- en tramhaltes zijn te vinden op de Hoofdweg en op de Jan Evertsenstraat. Parkeren voor de deur is eerder regel dan uitzondering, de wachttijd voor een vergunning bedraagt ca. 4 maanden.

BIJZONDERHEDEN
- Beschikbaar per direct
- Niet bestemd voor delers
- Minimale huurperiode 1 jaar
- Luxueuze keuken en badkamer
- Waarborgsom 2 maanden huur
- Inbouwspotjes verwerkt in plafonds
- Volledig geïsoleerd incl. dubbele beglazing
- Volledig en hoogwaardig gerenoveerd in 2016-2017
- Ideaal gelegen m.b.t. de ring A-10 en openbaar vervoer
- Huurprijs is incl. servicekosten / excl. energie/tv/internet
- Eventueel gemeubileerd te huur in overleg (contract min. 2 jaar)
- Ideaal gelegen m.b.t. winkels en cafés/restaurants en het Rembrandtpark
- Door het gehele appartement ligt een fraaie eikenhouten lamelparketvloer
- Voldoende parkeergelegenheid voor de deur (wachttijd vergunning 4 maanden)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*ENLISH TEXT*

SUMMARY
Respond quickly to be the first occupant of this highly renovated apartment with big sunny balcony facing South. The apartment is situated in a quiet street and completely renovated and well finished in 2016-2017. The standard of living is very comfortable due to the good insulation and the double glazing all round. Shops, cafes & restaurants, public transport, and the Erasmuspark / Rembrandtpark are within walking distance. The apartment is available immediately, but not for sharing!

LAYOUT (see floorplan)
Through the proper recently renovated staircase you will reach the entrance of the apartment on the third floor. The very spacious living room is located in the rear and has an open kitchen fully equipped with all luxury appliances including a washing machine. The big sunny balcony can be reached through open doors. The balcony will be finished (storage closet) before the transfer of the keys. The big bedroom is situated in the front of the apartment and has a very spacious fixed wardrobe. The bathroom is located next to the bedroom and is provided with floor heating, a modern sink unit, a walk-in shower and a toilet. Through the whole apartment you will find an oak wooded floor and the ceiling has recessed spotlights.

SURROUNDINGS
The apartment is located in the popular district called the Baarsjes. Around the corner of the Jan Evertsenstraat you can find a great variety of shops and trendy cafes / restaurants. Recently a big Alber Heijn opened 400m away! Plenty of tram- and bus stops can be found in the Hoofdweg and again on the Jan Evertsenstraat. The Jordaan and the city center can be reached within 10 minutes cycling! Parking in front of the house is possible with a permit, applying for a permit will take about 4 months.

SPECIALITIES
- Not for sharing
- Immediate availability
- Deposit is 2 month rent
- Minimum rental period 1 year
- Luxurious kitchen and bathroom
- Recessed spotlights in the ceiling
- Furnished or unfurnished can be discussed
- Well insulated with double glazing all round
- Oak wood floor through the whole apartment
- Fully and high-grade renovation in 2016-2017
- Rent is incl. service costs excl. costs for energy/tv/internet
- Ideally located as regards the Rind A-10 and public transport
- Ideally located as regards, shops, cafes / restaurants and Rembrandtpark
- More than enough parking space in front of the house (permit within 4 month)