Arent Janszoon Ernststraat 95 te Amsterdam

Kenmerken

Huurprijs:
€ 1.500

Woonoppervlakte:
54 m2

Inhoud:
177 m3

Te huur sinds:
Oktober 2018

Aantal kamers:
2

Aantal slaapkamers:
1

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
huur

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

NIET GESCHIKT VOOR WONINGDELERS!

Per direct beschikbaar: ruim en licht tweekamer appartement (54 m2, gemeten volgen NEN 2580-richtlijn) gelegen op de zevende verdieping, met zonnig balkon op het zuiden en een vrij uitzicht. Deze volledig gerenoveerde (2018) woning maakt onderdeel uit van een prima onderhouden appartementencomplex, aantrekkelijk gelegen in het populaire Buitenveldert. De Zuidas met al haar voorzieningen, het onlangs vernieuwde winkelcentrum Gelderlandplein en diverse tram- en busverbindingen begeven zich allen op loop- of fietsafstand. Qua recreatiemogelijkheden biedt de nabijgelegen rivier de Amstel mogelijkheden, evenals het Amstelpark, of nog dichterbij: het Gijsbrecht van Aemstelpark. Het Amsterdamse Bos bevindt zich op fietsafstand. Ook de Internationale School van Amstelveen, The British School of Amsterdam en de Community School of Amsterdam zijn snel en eenvoudig te bereiken. De woning wordt gestoffeerd verhuurd. Neemt u contact met ons op voor een afspraak?

Indeling:
Begane grond: Afgesloten gemeenschappelijke entree, lift, trappenhuis. Berging.
Zevende verdieping: Entree appartement, ruime hal met videofoon die toegang geeft tot alle vertrekken: toiletruimte met fontein en naastgelegen badkamer v.v. douchehoek, wastafel met verlichte spiegel en wasmachine/droger. Slaapkamer met kledingkast en toegang tot het balkon. Naastgelegen woonkamer met open keuken (v.v. vaatwasser, koel/vries-combi, combi-oven/magnetron en elektrische kookplaat) en een bergkast. Het zonnige balkon grenst aan de woonkamer op het zuiden en is ca.10m2 groot. In de onderbouw bevindt zich een ruime berging, waar onder meer de fietsen een plaats kunnen vinden. De meterkast is gesitueerd in de hal.

Parkeren:
De auto kan voor de deur van het complex geparkeerd worden tegen betaling of middels een bewonersvergunning.

Technische installaties:
Liftinstallatie
Verwarming middels blokverwarming
Videofoon

Bijzonderheden:
- Betreft een nette gestoffeerde woning, dus u kunt er zo in;
- Geheel verbouwd in 2018: nieuwe keuken, nieuwe badkamer, nieuwe toiletruimte, nieuwe vloer, geheel geschilderd
- Ruime living met aangrenzend balkon (Z) ;
- Moderne keuken voorzien van de benodigde apparatuur;
- Nette badkamer voorzien van douche, wastafel en verwarming;
- Ruime slaapkamer;
- De woning is in z’n geheel voorzien van een nieuwe lamelparket vloer;
- Een nieuwe wasmachine/droger maakt onderdeel uit van het gehuurde;
- Liftinstallatie aanwezig;

Voorwaarden:
- Maandelijkse huurprijs € 1.500, -;
- Exclusief: voorschot energie ad € 150,- p/mnd;
- 2 maanden waarborgsom;
- Minimale huurperiode 12 maanden;
- Geen huisdieren toegestaan; roken verboden;
- Voorbehoud gunning door eigenaar;
- Inkomenstoets/NVM-woontoets;
- Oplevering: per direct beschikbaar;
- Niet geschikt voor woningdelers;
- Inkomenseis; 2,5 x de jaarhuur.

** English text version **
Spacious (54m2) and bright 2 bedroom apartment, located on the seventh floor of an apartment building with elevator, balcony facing south and a storage room. Enjoy the green view from the rear of the building. Fully redecorated in 2018.

Lay out:
Communal entrance, elevator to the seventh floor.

Seventh floor:
Hallway, separate toilet and a bathroom that has a shower, washing machine and washbasin. The living room is very spacious and has a seating and dining area, with access to the balcony (S) and an open kitchen. The many large windows are double glazed. The apartment has central heating in every room and it is located within walking distance of public transport (speed tram 51, tram 5), near the A10 and A2 ring road and the Groot Gelderland Square shopping center. The apartment has recently been renovated and has been untenanted since.

Details:
- 54m2 living space
- Rental period min. 12 months
- Two months deposit
- Rental price: € 1.500,- excluding utilities
- Energy costs € 150,- per month (deductible)
- No pets and no smoking allowed
- Washing machine/dryer: 2018
- Max 2 pers occupancy in apartment per night (Building house rules)
- Income per year: 2,5 x the yearly rent
- Bring in your own movables: padded finishing

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is door Thuis in Vastgoed B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Thuis in Vastgoed B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.