Alkmaarstraat 65 te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 159.000

Woonoppervlakte:
65 m2

Inhoud:
205 m3

Te koop sinds:
Mei 2016

Aantal kamers:
3

Aantal slaapkamers:
2

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Plattegronden:

Omschrijving

In het steeds populairder wordende Amsterdam-Noord gelegen 3-kamerappartement (65m2, volgens NEN2580 gemeten) met 2 balkons en 2 bergingen. De woning is rustig gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex (bouwperiode ca. 1965) en maakt onderdeel uit van een gezonde VvE. U heeft vanaf het balkon een vrij uitzicht op een parkje en voor de dagelijkse boodschappen loopt u naar het naastgelegen nieuwe winkelcentrum Waterlandplein. Voor de zonaanbidders is het goed om te melden dat het 2e, tuingerichte balkon op het Zuidwesten is gesitueerd. De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing en er ligt een laminaat vloer in alle aanwezige vertrekken. Het geheel wordt verwarmd middels een Cv-installatie (Intergas, 2005) Kortom, een complete woning met alle comfort om zo te betrekken. Neemt u contact met ons op voor een bezichtiging?

Indeling:
Centrale hal op de begane grond en trap naar 1e verdieping: entree, doorzon woonkamer met semi-open keuken. De in wit uitgevoerde keuken is eenvoudig, maar functioneel en grenst aan het balkon aan de straatzijde met een groen en vrij uitzicht. Naast de keuken is de eerste slaapkamer te vinden, met aangrenzende badkamer (v.v. douchehoek, wastafel, aansluiting t.b.v. wasmachine/droger) en separaat toilet. De slaapkamer aan de achterzijde heeft toegang tot het zonnige balkon, gelegen op het Zuidwesten. Verder beschikt dit appartement nog over een berging op de begane grond en een op de zolderverdieping.

Omgeving:
Alle denkbare voorzieningen (winkels, horeca, OV, recreatie, sport) bevinden zich in de directe omgeving: om de hoek vindt u het winkelcentrum ‘Waterlandplein’ en ook winkelcentrum ‘Boven ’t IJ’ vindt u op loopafstand. Vanaf de Alkmaarstraat bereikt u binnen 10 minuten de ringweg A10 en de (toekomstige) Noord-Zuidlijn. Ook met de buslijnen 33 en 37 bent u in enkele minuten in het Centrum van Amsterdam.
Voor ontspanning is er voldoende groen in de buurt, zoals het tegenover gelegen wijkpark "de groene zoom", of het Noorderpark dat op fietsafstand is gelegen. Ook op fietsafstand vindt u het gebied Waterland. Het biedt vele recreatiemogelijkheden, zoals fietsen, wandelen, varen en diverse watersporten.
Parkeren doet u hier voor uw eigen deur. Kosteloos!

Kadastrale omschrijving:
Gemeente Amsterdam sectie AL, complexaanduiding 4432-A indexnummer 33, uitmakende het 104/7.824e onverdeeld aandeel in de gemeenschap.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op erfpachtgrond. De erfverpachter is de gemeente Amsterdam. Van toepassing zijn de Algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000. De canon is afgekocht tot 30 juni 2053.

VvE:
Van rechtswege wordt u lid van een actieve, professionele VvE, genaamd “Alkmaarstraat 1/83-Groetstraat 189/217” Het beheer wordt verzorgd door ProVVE beheer. Er wordt op regelmatige basis vergaderd en onderhoud uitgevoerd. Afgelopen jaar zijn de achtergevels opnieuw gevoegd. Voor volgend jaar staan o.a. de trappenhuizen op het programma. Er is tevens een meerjarenonderhoudsplan vervaardigd dat voorziet in onderhoudswerkzaamheden tot 2024. Op de balans is ruim € 270.000,- gereserveerd voor de geplande onderhoudswerkzaamheden, die volledig door de VvE gedragen kunnen worden. De servicekosten bedragen € 91,40 per maand. Via ons kantoor zijn de diverse stukken beschikbaar.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 65 m² gemeten volgens NEN 2580;
- Bouwjaar 1966;
- Balkon voorzijde gelegen op het Noordoosten;
- Balkon achterzijde gelegen op het Zuidwesten;
- Berging op zolderverdieping en begane grond;
- Rondom dubbele beglazing;
- Verwarming middels Cv-installatie (Intergas, 2005);
- Servicekosten € 91,40,- per maand;
- Actieve VvE, beheerd door Pro VvE Beheer;
- Erfpacht canon afgekocht t/m 30-06-2053;
- Oplevering per 1 oktober 2016;
- Keurig onderhouden woning, om zo te betrekken;
- Geen parkeerkosten!