Albert Cuypstraat 166 1-V te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 312.500

Woonoppervlakte:
39 m2

Inhoud:
125 m3

Bouwjaar:
1893

Te koop sinds:
Augustus 2020

Aantal kamers:
2

Aantal slaapkamers:
1

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

*English text below*
Direct aan de bekende Albert Cuypmarkt gelegen tweekamer appartement (39m², gemeten volgens NEN 2580 instructie) met rechtstreeks toegang tot een zonnig (gemeenschappelijk) dakterras op het zuiden. Deze woning is gesitueerd op de eerste verdieping van een keurig onderhouden pand, gelegen op eigen grond in de geliefde Pijp. Het pand is in 2001 gesplitst in 6 appartementsrechten en hieraan voorafgaand gerenoveerd. Aan de straatzijde van de woning zijn drie grote raampartijen aanwezig die zorgen voor lekker veel lichtinval. Ook de liefhebber van koken komt hier volledig aan z’n trekken, want de moderne keuken met spoeleiland is zeer uitgebreid. Het geheel wordt verwarmd door een eigen CV en uiteraard is er isolerende beglazing voor afdoende isolatie. De moderne badkamer maakt deze woning compleet. Dit is een leuke (starters) woning in een zeer populaire buurt, met uitzicht op de markt. Neemt u contact met ons op voor een bezichtiging?

INDELING
(Zie ook plattegrond): gezamenlijke entree, trap naar de eerste verdieping. Overloop met toegang tot de achtergelegen bergingen, het gezamenlijke dakterras en de meterkast. Entree, met toegang tot de ruime woonkamer met open (woon) keuken aan de straatzijde. De in wit uitgevoerde keuken bestaat uit een vast deel (met elektrische kookplaat, koelkast, combi-oven/magnetron) en een spoeleiland met vaatwasser, RVS wasbak en een mengkraan. Het betonnen werkblad geeft de keuken een extra robuust karakter. De naastgelegen gemoderniseerde badkamer is voorzien van een douche, wastafel en een toilet. Aan de achterzijde van de L-vormige woonkamer is een slaapvertrek gerealiseerd dat af te sluiten is d.m.v. openslaande deuren. Door de gehele woning is een licht gekleurde laminaat vloer aanwezig.

OMGEVING EN LIGGING
Het appartement is gelegen in het hartje van de Pijp, aan de Albert Cuypmarkt, die dagelijks van 09:00 tot 17:00 geopend is (behalve op zondag). In de nabij gelegen Gerard Doustraat vindt u tal van winkels en eetgelegenheden. De Pijp staat bekend om de grote diversiteit aan horeca, dus aan leuke cafés geen gebrek (o.a. “de Pilsvogel”, “de Duvel”, “Tapmarin”, “bar Mash”, “Little Collins”, etc). Ook de winkels van het Marie Heinekenplein liggen op enkele (fiets)minuten. De Albert Cuypstraat is vrij goed bereikbaar met de auto via de ring A-10 afslag S110, of S109 (zeer goede verbinding met A2, A4 en A9. Ook zijn er volop mogelijkheden met het openbaar vervoer, mede via de nabij gelegen Noord-Zuidlijn. Trein- en metrostation RAI ligt op een paar minuten loopafstand.
Qua recreatiemogelijkheden komt u volledig aan uw trekken in het nabijgelegen Sarphatipark, of even verderop aan de rivier de Amstel!

KADASTRALE OMSCHRIJVING
Het appartementsrecht rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning gelegen op de eerste etage aan de voorzijde met een berging aan de achterzijde, plaatselijk bekend Albert Cuypstraat 166-I- v, kadastraal bekend gemeente Amsterdam sectie R complexaanduiding 7049 appartementsindex 2, uitmakende het 6/50e onverdeeld aandeel in de gemeenschap.

EIGENDOMSSITUATIE
De woning is gelegen op eigen grond. Er is dus geen canon verschuldigd!

DE VVE
De Vereniging van Eigenaars betreft de winkelruimte aan Albert Cuypstraat 166 hs gezamenlijk met de vijf afzonderlijke bovenwoningen en is van rechtswege ontstaan bij de splitsing in 6 appartementsrechten uit 2001. Het aandeel in de gemeenschap is 6/50e. De servicekosten bedragen ca. € 87,- per maand. Er is een reservefonds opgebouwd van ca. € 7.200,- (per datum 31-12-2019). Het beheer wordt verzorgd door een professionele partij (Vincent en Vincent.) Er wordt op regelmatige basis vergaderd, er is een huishoudelijk reglement en ook is de VvE ingeschreven bij de KvK. Desgewenst kunnen wij u alle relevante stukken toesturen.

PARKEREN
De Albert Cuypstraat is gelegen in parkeergebied Zuid 3.1. Het parkeertarief bedraagt € 6,- per uur (ma-za van 09:00 tot 24:00). De geschatte wachttijd voor een bewonersvergunning bedraagt thans ca 3 maanden. Raadpleeg voor meer info de website van de gemeente Amsterdam.

BIJZONDERHEDEN
- 39m² gebruiksoppervlakte wonen, 44m2 bruto (NEN 2580 certificaat aanwezig)
- 1 slaapkamer, af te sluiten d.m.v. openslaande deuren
- zonnig, gemeenschappelijk dakterras aan de rustige tuinzijde (zuid)
- isolerende beglazing in driedubbele raampartij
- recent gesplitst: 2001 en daaromtrent verbouwd
- ligging aan de markt, nabij de rivier de Amstel
- goed bereikbaar via OV (Noord/Zuidlijn om de hoek)
- intercom aanwezig
- eigen CV/combiketel
- lichte laminaat vloer door de gehele woning
- eigen grond, dus geen erfpacht canon verschuldigd
- ligging nabij horecagelegenheden, winkels en Sarphatipark
- zeer geschikt voor (door)starters
- WOZ-waarde € 264.000,- (peildatum: 01-01-2019)
- Niet-zelfbewonersclausule van toepassing: verkoper heeft het geheel niet zelf bewoond en
uitsluitend voor verhuurdoeleinden benut
- energielabel G
- wordt geleverd including alle aanwezige roerende zaken
- levering in overleg (kan snel)

De woning is ingemeten conform NEN 2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Deze informatie is door Thuis in Vastgoed B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Thuis in Vastgoed B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

*English text*
Two-room apartment (39m², measured according to NEN 2580 instruction) located directly on the famous Albert Cuyp market street with direct access to a sunny (communal) roof terrace on the south. This house is situated on the first floor of a well-maintained building, located on private land in the popular quarter De Pijp. The building was split into 6 apartment rights in 2001 and renovated beforehand. On the street side of the house there are three large windows that provide a lot of light. Cooking enthusiasts will also get their money's worth here, because the modern kitchen with rinsing island is very extensive. The apartment is heated by its own central heating and of course there is insulating glazing for adequate insulation. The modern bathroom completes this home. This is a nice (starter) home in a very popular area, with a view of the market. Will you contact us for a viewing?

LAYOUT
(See also the plan): joint entrance, stairs to the first floor. Landing with access to the storage rooms behind, the shared roof terrace and the technical cupboard. Entrance, with access to the spacious living room with open (living) kitchen on the street side. The white kitchen consists of a fixed part (with electric hob, refrigerator, combi oven / microwave) and a rinsing island with dishwasher, stainless steel sink and a mixer tap. The concrete worktop gives the kitchen an extra robust character. The adjacent modernized bathroom has a shower, sink and toilet. At the rear of the L-shaped living room, a sleeping area has been realized that can be closed by means of French doors. There is a light-colored laminate floor throughout the house.

PARTICULARITIES
- 39m² living area, 44m2 gross (NEN 2580 certificate available)
- 1 bedroom, can be closed by means of French doors
- sunny, communal roof terrace on the quiet garden side (south)
- insulating glazing in triple windows
- recently split: 2001 and renovated accordingly
- location on the market, near the river Amstel
- easily accessible via public transport (North / South line around the corner)
- intercom available
- own central heating / combi boiler
- light laminate flooring throughout the house
- own land, so no ground lease is due
- location near catering establishments, shops and Sarphatipark
- very suitable for (continuing) starters
- WOZ value € 264,000 (reference date: 01-01-2019)
- Non-self-occupant clause applies: seller has not inhabited the apartment himself and
used it exclusively for rental purposes
- energy label G
- apartment is being sold including all present movables
- delivery in consultation (can be soon)