Adriaan Kluitstraat 9 III te Amsterdam

Kenmerken

Vraagprijs:
€ 335.000

Woonoppervlakte:
59 m2

Inhoud:
206 m3

Bouwjaar:
1956

Te koop sinds:
September 2021

Aantal kamers:
2

Aantal slaapkamers:
1

Type Woning:
Appartement (bovenwoning)

Koop of huur:
koop

Koop conditie:
kosten koper

Bouwvorm:
bestaande bouw

Omschrijving

**ENGLISH TEXT VERSION BELOW**
Licht en goed ingedeeld tweekamerappartement (van 59 m2) met 2 bergingen en een zonnig balkon, gelegen op de vierde (en tevens bovenste) verdieping van een verzorgd appartementencomplex (bouwjaar ’56). Het appartement is gelegen aan een autoluwe straat en nabij een rustig hofje tussen de Sloterplas en het Rembrandtpark. De woning maakt onderdeel uit van een goed onderhouden complex en een actieve en financieel gezonde VvE met een MJOP. De gemeentelijke erfpacht is eeuwigdurend afgekocht. Winkels, openbaar vervoer (o.a. de metrohalte van de Postjesweg) en parken; het ligt allemaal op loopafstand en de gezelligheid van Oud-West ligt op nog geen 10 min fietsen. De Westring van de A-10 is in 3 minuten te bereiken en parkeren voor de deur is eerder regel dan uitzondering. Voor wie slechts de verhuisdozen wil uitpakken en direct kunnen wonen is dit appartement een uitkomst; de badkamer en keuken werden al gemoderniseerd, evenals de CV-installatie (2020) Kortom; een heerlijk turn-key appartement in een opkomende wijk met veel groen en water! Neemt u per e-mail contact met ons op voor een bezichtiging?

INDELING (zie plattegrond)
Via het nette gemeenschappelijke trappenhuis wordt het appartement op de vierde verdieping bereikt. Vervolgens de hal met toegang tot alle vertrekken: de meterkast, een separaat toilet en de wasmachineruimte met opstelling CV (Intergas HRE CW3, 2020). Aan de tuinzijde de lichte woonkamer met toegang tot het zonnige balkon (west). Aan deze zijde bevindt zich ook de naast gelegen slaapkamer met toegang tot het balkon. Vervolgens een ruime leefkeuken, aan de straatzijde. De moderne, in magnolia wit (hoogglans) uitgevoerde keuken is voorzien van diverse (inbouw) apparatuur. De verzorgde badkamer werd recentelijk gemoderniseerd en is in het midden van het appartement gesitueerd (voorzien van een inloopdouche, wastafel en een elektrische kachel). Door de gehele woning is een lichte laminaat vloer aanwezig; de keuken is uitgerust met plavuizen. Zowel op de begane grond als op de zolderverdieping beschikt het appartement nog over 2 ruime bergingen.

OMGEVING
Het appartement ligt in een rustig, groen en kindvriendelijk hofje tussen het Rembrandtpark en de Sloterplas op 10 minuten fietsen van de stad. Voor je dagelijkse boodschappen kun je naar het August Allebéplein voor een grote AH of Lidl of het Sierplein met wekelijks een grote markt op woensdag. Binnen een aantal minuten lopen ben je al aan de Sloterplas. Hier vindt je vertier op het water of bij het nieuw aangelegde stadsstrand met heuse jachthaven ‘De Duikelaar’ en natuurlijk de Meervaart Theater voor cabaret, muziek, dans en toneelvoorstellingen. De Ring A10 is binnen 3 minuten met de auto te bereiken. En de metro (50-51) halte aan de Postjesweg ligt op ca. 300m lopen! De hofjes zijn de afgelopen jaren grondig gerenoveerd met het vernieuwen van de gevels, de herbestrating van de wijk, het weghalen van de schotels, het vernieuwen van de daken. Het volgende plan is het groen en de beplanting te gaan aanpakken. Parkeren voor de deur is eerder regel dan uitzondering, er is geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning (kijk voor meer info op de website van de gemeente.)

VERENIGING VAN EIGENAARS
De appartementsrechten zijn ontstaan uit een akte van splitsing in appartementsrechten d.d. 10-08-2006. Hierbij zijn 300 appartementsrechten gerealiseerd, verdeeld over 5 verschillende complexen in de directe nabijheid.
Het beheer van de VvE wordt uitgevoerd door Eigen Haard. Per balansdatum 31-12-2020 is een onderhoudsreserve opgebouwd van ruim € 1.800.000,-. De maandelijkse servicekosten bedragen ca. € 137,-. Er is een meerjarenonderhoudsplan aanwezig dat voorziet in toekomstige onderhoudswerkzaamheden tot 2035. De diverse stukken zijn bij ons kantoor op te vragen.

EIGENDOMSSITUATIE
De woning is gelegen op erfpachtgrond. Recent heeft de huidige eigenaar de canon eeuwigdurend afgekocht, zodat er geen canon meer verschuldigd is. De Algemene Bepalingen voor eeuwigdurende erfpacht d.d. 2016 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing.

BIJZONDERHEDEN
- bouwjaar 1956
- oplevering kan snel
- cv combiketel 2020
- zonnig balkon op het westen
- 20 min van Schiphol met OV
- Energielabel E (geldig tot 2030)
- rustig hofje aan autoluw straatje
- erfpacht eeuwigdurend afgekocht
- rondom dubbel glas
- slechts 15 minuten fietsen van het centrum
- geen wachttijd voor een parkeervergunning
- moderne badkamer en (leef) keuken
- actieve en financieel gezonde VvE met MJOP
- allerhande winkels en AH/LIDL op 3 minuten lopen
- ideaal gelegen m.b.t. openbaar vervoer en uitvalswegen
- 1 zolderberging en 1 berging op de begane grond (beide gebruiksrecht)
- ligging op een steenworp afstand van het Rembrandtpark en de Sloterplas
- in 2021 is het complex in zijn geheel geschilderd (uitwendig)
- gemeten conform NEN 2580-norm: gebruiksoppervlakte wonen: 59m2, externe bergruimte 12m2
- niet-zelfbewonersclausule van toepassing; verkoper heeft het object gebruikt voor verhuurdoeleinden

De woning is ingemeten conform NEN2580. Deze Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is door Thuis in Vastgoed B.V. met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is Thuis in Vastgoed B.V. de makelaar van verkoper. Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.

** ENGLISH TEXT VERSION**
Light and well laid out two-room apartment (of 59 m2) with 2 storage rooms and a sunny balcony, located on the fourth (and top) floor of a well-maintained apartment complex (built in 1956). The apartment is located on a car-free street and near a quiet courtyard between the Sloterplas and the Rembrandtpark. The house is part of a well-maintained complex and an active and financially healthy VvE with an MJOP. The municipal lease has been bought off perpetually. Shops, public transport (including the Postjesweg metro stop) and parks; it is all within walking distance and the cosiness of Oud-West is less than 10 minutes by bike. The Westring of the A-10 can be reached in 3 minutes and parking in front of the door is the rule rather than the exception. For those who just want to unpack the moving boxes and be able to live immediately, this apartment is a godsend; the bathroom and kitchen have already been modernized, as has the central heating system (2020) In short; a lovely turnkey apartment in an upcoming neighborhood with lots of greenery and water! Would you like to contact us by e-mail for a viewing?

LAY-OUT
The apartment on the fourth floor is reached via the neat communal staircase. Then the hall with access to all rooms: the meter cupboard, a separate toilet and the washing machine room with central heating system (Intergas HRE CW3, 2020). On the garden side the bright living room with access to the sunny balcony (west). On this side is also the adjacent bedroom with access to the balcony. Then a spacious kitchen, on the street side. The modern, magnolia white (high-gloss) kitchen is equipped with various (built-in) equipment. The well-maintained bathroom was recently modernized and is located in the middle of the apartment (with a walk-in shower, sink and an electric heater). There is a light laminate floor throughout the house; the kitchen is tiled. Both on the ground floor and on the attic floor, the apartment has 2 large storage rooms.

PARTICULARITIES
- year of construction 1956
- delivery can be fast
- CV combi boiler 2020
- sunny west-facing balcony
- 20 minutes from Schiphol with public transport
- Energy label E (valid until 2030)
- quiet courtyard on a car-free street
- ground lease bought off perpetually
- only 15 minutes by bike from the center
- no waiting time for a parking permit
- modern bathroom and (living) kitchen
- active and financially healthy VvE with MJOP
- all kinds of shops and AH / LIDL at a 3-minute walk
- ideally located with regard to public transport and roads
- 1 attic storage room and 1 storage room on the ground floor (both right of use)
- location a stone's throw from the Rembrandtpark and the Sloterplas
- in 2021 the complex was painted in its entirety (external)
- measured in accordance with NEN 2580 standard: usable area living: 59m2, external storage space 12m2
- non-self-resident clause applies; seller has used the object for rental purposes